Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας 27 Νοεμβρίου στο λιμάνι της Νάξου με το πλοίο της Blue Star 1.

Συγκεκριμένα το πλοίο που ξεκίνησε από το λιμάνι του Πειραιά με τελικό προορισμό στο νησί της Ίου έκανε ενδιάμεση στάση στη Νάξο.

Απαγόρευση απόπλου

Κατά τη διαδικασία απόπλου σημειώθηκε επακούμβηση του πλοίου στον προβλήτα με συνέπεια άμεσα οι Αρχές να εκδώσουν απαγόρευση απόπλου προκειμένου να γίνου οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό το εμπορικό σκάφος, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θήρα-Νάξος-Πάρος-Πειραιάς, παραμένει ακινητοποιημένο στο σημείο καθώς υπήρξε απαγόρευση απόπλου.

Αναμένεται να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί τυχόν βλάβη, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με το πόσους επιβάτες μεταφέρει ή εάν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά της διάρκεια της πρόσκρουσης.

Στο πλοίο βρίσκονται δεκάδες επιβάτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι και αναμένεται να φτάσουν στον προορισμό τους με καθυστέρηση.

Πάντως σύμφωνα με τις λιμενικές αρχές η καθυστέρηση δεν πρόκειται να είναι μεγάλη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά