Η ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών έκανε γνωστή την παραίτηση του κ. Διαμαντή Βαχτσιαβάνου, Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, οι αρμοδιότητες του οποίου ανατίθενται πλέον στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καράμπελα.

Στη σχετική ανακοίνωση η εταιρεία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ. Βαχτσιαβάνο για τη συμβολή του «στην ανάπτυξη της εταιρείας, τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών:

«Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τους Κανονισμούς (ΕΕ) 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ότι κατόπιν της παραίτησης του Εκτελεστικού Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Διαμαντή Βαχτσιαβάνου, ως γνωστοποιήθηκε στην Εταιρεία την 27η Νοεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας σε συνεδρίασή του, που έλαβε χώρα την 28η Νοεμβρίου 2023, αποφάσισε να αναθέσει τις αρμοδιότητες του Προέδρου ΔΣ στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Καράμπελα.

» Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κ. Δ. Βαχτσιαβάνο για τη σημαντική και καθοριστική συμβολή του στην ανάπτυξη της Εταιρείας, τα τελευταία χρόνια».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις