Την δική τους απάντηση στην ανακοίνωση του Χριστόφορου Παυλίδη για την ενδοοικογενειακή κόντρα στην εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες» δίνουν οι Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος,  Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου Ανδρέα Χ. Μήτσαινα.

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, με τίτλο «Όταν η αλαζονεία προκαλεί τη Νέμεση», αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο Χριστόφορος Παυλίδης με δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο αποκάλυψε «το δόλιο», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, «σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη».

Υποστηρίζουν, δε, πως ο κ. Χρ. Παυλίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με πανικό, ύβρεις και απειλές, τονίζοντας πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, η οποία πιστεύουν θα πράξει τα δέοντα.

Ακολουθεί αναλυτικά όλη η ανακοίνωση:

«ΟΤΑΝ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΝΕΜΕΣΗ’

Πριν από τρεις μήνες, ο «αγαπημένος» μας αδερφός Χριστόφορος Παυλίδης, με τις δηλώσεις του στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, έθεσε τον εαυτό του και την εταιρεία «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Α.Ε.» και ήδη «Παυλίδης Μάρμαρα-Γρανίτες Μον. Α.Ε.», στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος και δη της ερευνητικής δημοσιογραφίας, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το δόλιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος μας και σε βάρος της μνήμης και του έργου του ιδρυτή της εταιρείας, Ευκλείδη Παυλίδη.

Ήδη σήμερα, ο Χριστόφορος Παυλίδης ευρίσκεται έμπροσθεν των συνεπειών των πράξεών του. Συνέπειες τις οποίες αντιμετωπίζει με πανικό, ύβρεις και απειλές. Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, στα όργανα της οποίας έχουμε αποταθεί, διατηρούμε την πεποίθηση ότι αυτή θα πράξει τα δέοντα.

Άλλωστε η αλήθεια μοιάζει με τον κιννάβαρι, όσο και να προσπαθεί κάποιος να την καλύψει, αυτή πάντοτε θα βρίσκει το δρόμο προς το φως.

Μετά τιμής,

Χριστίνα Ε. Παυλίδου, Κυριάκος Ε. Παυλίδης, Αχιλλέας Α. Χατζόπουλος,  Μακρίνα Γ. Αθανασιάδου

δια του πληρεξουσίου δικηγόρου Ανδρέα Χ. Μήτσαινα».

Το επίδικο

Υπενθυμίζεται πως σε χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ο Χριστόφορος Παυλίδης χαρακτήρισε αβάσιμο και συκοφαντικό τον ισχυρισμό των Αχιλλέα Χατζόπουλου, Χριστίνας Παυλίδου, Κυριάκου Παυλίδη και Μακρίνας Αθανασιάδου, με ηθικό αυτουργό αυτής της ενέργειας τον Αχιλλέα Χατζόπουλο, ότι «εξαπατήθηκαν και πώλησαν τις μετοχές, που κατείχαν στην εταιρεία Παυλίδης Μάρμαρα – Γρανίτες σε τιμή πολύ χαμηλότερη της πραγματικής αξίας τους και ότι δήθεν δεν είχαν τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να έχουν γνώμη για την αγοραία αξία της εταιρείας!»

Και κατέληξε λέγοντας πως οι παραπάνω συκοφαντικοί ισχυρισμοί θα λάβουν την προσήκουσα απάντηση από τα αρμόδια αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Σωληνουργεία Κορίνθου: Θα υλοποιήσει το υποθαλάσσιο έργο Utsira High της AkerBP στη Β. Θάλασσα
Επιχειρήσεις |

Η Σωληνουργεία Κορίνθου θα «τρέξει» υποθαλάσσιο έργο στη Βόρεια Θάλασσα

Οι σωλήνες θα κατασκευαστούν στις εγκαταστάσεις της Σωληνουργεία Κορίνθου στη Θίσβη όπου και θα εφαρμοστεί επιπλέον εξωτερική, αντιδιαβρωτική επένδυση πολυπροπυλενίου τριών στρώσεων