Την ολοκλήρωση του συνόλου των υποθέσεων που εκκρεμούσαν πέραν της πενταετίας, ανακοίνωσε η Διοίκηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κάνοντας λόγο για την επίτευξη ενός σημαντικού ορόσημου που είχε θέσει από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «κατά τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ολοκλήρωσε την εξέταση και των τελευταίων παλαιών υποθέσεων και έτσι, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν υφίστανται πλέον εκκρεμείς πέραν της πενταετίας υποθέσεις.

Η διεκπεραίωση των εκκρεμών αυτών υποθέσεων, που αποτέλεσε πρωταρχικό στόχο της παρούσας Διοίκησης, πραγματοποιήθηκε μεθοδικά και μετά τη διενέργεια όλων των απαραίτητων ελέγχων κατά τα τελευταία 4 χρόνια. Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να συνεχίσει το εποπτικό της έργο χωρίς το βάρος του μεγάλου αριθμού των παλαιών υποθέσεων.

Το έργο χαρακτηρίστηκε από υψηλό βαθμό δυσκολίας και πολυπλοκότητας και η ολοκλήρωσή του είναι το αποτέλεσμα συστηματικής και εντατικής, συλλογικής αλλά και ατομικής προσπάθειας του ανθρώπινου δυναμικού της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές
Χρηματιστήριο Αθηνών: Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασής του
Xρηματιστήριο Αθηνών |

Βαρίδι οι τράπεζες στην προσπάθεια αντίδρασης του ΧΑ

Με τον τραπεζικό κλάδο να μην βοηθά καθόλου στην αντίδραση που «ευχήθηκαν» πολλοί σήμερα, το ΧΑ δείχνει να «αγκομαχά» να ανακτήσει τις 1.360 μονάδες και να ανακτήσει μέρος των 63 μονάδων που έχασε σε μόλις τέσσερις ημέρες