McDonald’s… χωρίς Big Mac και τηγανητές πατάτες; Και όμως! Το μενού των νέων καταστημάτων του αμερικανικού κολοσσού fast food, CosMc’s, το οποίο υπόσχεται να είναι «εξωπραγματικά καλό», δεν περιλαμβάνει κλασικές… εμβληματικές αμερικανικές συνταγές από αυτές που οι καταναλωτές έχουν συνδυάσει με την παγκόσμια επωνυμία.

Άλλωστε, το concept στηρίζεται ακριβώς στη διαφοροποίηση από τη μαμά αλυσίδα γρήγορου φαγητού. Και, όπως έχει ανακοινώσει η Mc Donald’s, πρόκειται για ένα concept με επίκεντρο τα ροφήματα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί απογευματινούς πελάτες.

CosMc’s: Δοκιμαστική επίσημη πρώτη για το concept της McDonald’s

Αυτό, λοιπόν, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Big Mac ή τηγανητές πατάτες στο μενού του CosMc, το οποίο ανακοινώθηκε τις προηγούμενες μέρες. Αντίθετα, το εστιατόριο θα σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία από ροφήματα και λιχουδιές «με τολμηρούς και απροσδόκητους γευστικούς συνδυασμούς, ζωηρά χρώματα και λειτουργικές ενισχύσεις».

Ο κατάλογος με τα ποτά περιλαμβάνει δεκάδες νέα ροφήματα,  συμπεριλαμβανομένων lattes, slushes και ποικιλιών τσαγιού, τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στο κανονικό μενού McCafe.

Σε ποτά όπως το Island Pick-Me-Up Punch -μια λεμονάδα μούρων με αποξηραμένες φράουλες- οι πελάτες θα μπορούν να προσθέτουν κάτι ενισχυτικό της ενέργειας ή του ανοσοποιητικού τους, όπως για παράδειγμα ένα σφηνάκι ενέργειας ή βιταμίνη C.

Επιλογές καφέ, όπως το S’Mores Cold Brew, ολοκληρώνονται με πασπαλίσματα καραμέλας και μπορεί κανείς να προσθέσει σιρόπια από μια μεγάλη ποικιλία ή να το συνδυάσει με ένα σφηνάκι εσπρέσο.

Το διάσημο χωνάκι παγωτού βανίλια McDonald’s περιλαμβάνεται στον κατάλογο, όπως και χωνάκι σοκολάτας και συνδυασμός των δύο γεύσεων.

Το ζεστό fudge sundae (παγωτό με γαρνιτούρα) σερβίρεται με μια ποικιλία μπισκότων με λεμόνι βατόμουρου, ενώ διατίθεται και ένα καραμέλα fudge brownie sundae.

Η CosMc’s θα διαθέτει, ακόμη, μπουκιές μπρέτσελ έξι τεμαχίων ανά μερίδα, καθώς και McPops, μίνι ντόνατς που συνοδεύονται από άλειμμα μπισκότου, γέμιση φουντουκιού και βούτυρο μπισκότων, apple cinnamon και γέμιση φουντουκιού.

Για πιο… πεινασμένους, το νέο μενού περιλαμβάνει πικάντικο, αλλά και δροσερό σάντουιτς με αβοκάντο.

Το CosMc’s θα προσφέρει επίσης μια ποικιλία από κλασικά σάντουιτς McMuffin.

Οι 10 τοποθεσίες της CosMc που θα ανοίξουν Μέχρι το τέλος του 2024 θα ανοίξουν 10 καταστήματα CosMc’s, που θα είναι μικρότερα από τα πλήρως εξοπλισμένα McDonald’s, με ορισμένα από αυτά να διαθέτουν πολλές λωρίδες drive thru.

Το αν το CosMc είναι επιτυχία ή όχι, μένει να φανεί, αλλά το CNBC αναφέρει ότι το CosMc θα μπορούσε να επεκταθεί εάν κάνει επιτυχία.

«Δεν αξίζει τον χρόνο μας για να αναπτύξουμε μια ιδέα που θα λειτουργήσει μόνο σε μία αγορά», δήλωσε, άλλωστε, χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος Chris Kempczinski.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή