Η Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) ανακοινώνει την ένταξη δύο νέων μελών στον οργανισμό, καλωσορίζοντας τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης και Discount Markt. Οι δύο αλυσίδες προχώρησαν σε υποβολή αιτήσεων για ένταξη, οι οποίες εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Σούπερ μάρκετ: Το κενό των 2 δισ. ευρώ και το έλλειμμα 8.000 εργαζομένων – Ακρίβεια και το 2024

Η κρητική εταιρεία ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΑΕ, το νέο Συνδεδεμένο Μέλος της ΕΣΕ, δραστηριοποιείται στο χώρο των σούπερ μάρκετ από το 1980,  διαθέτοντας σήμερα δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Κρήτης, με περισσότερους από 1.600 εργαζομένους.

Η DISCOUNT MARKT – ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ, το νέο Τακτικό Μέλος της ΕΣΕ, διαθέτει σύνολο 87 καταστήματα σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα και αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εκπτωτικών καταστημάτων στη χώρα.

Σημειώνεται ότι στην Ε.Σ.Ε. μπορούν να είναι μέλη όλα τα νομικά πρόσωπα Super Market που δραστηριοποιούνται στην ελληνική επικράτεια, στο λιανεμπόριο και χονδρεμπόριο τροφίμων και καταναλωτικών ειδών, ανεξαρτήτως μεγέθους και αριθμού καταστημάτων. Τα μέλη χωρίζονται σε τακτικά και συνδεδεμένα, ανάλογα με τον κύκλο εργασιών της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις