Το… μονοπάτι του Βασιλάκη

·         Λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με τους κινητήρες που καθηλώνει τα αεροσκάφη A320neos έως το 2026 βρήκε η Aegean.

·         Μαθαίνουμε πως η διοίκηση της αεροπορικής με τη μεσολάβηση της Zela Aviation, συμφώνησε η Cyprus Airways να της μισθώσει δύο Airbus A320.

·         Στόχος η αύξηση της χωρητικότητας, καθώς οι ανάγκες του ομίλου μεγαλώνουν αφού πλέον εξυπηρετεί περισσότερους προορισμούς.

·         Σημειωτέον πως η διοίκηση Βασιλάκη έλυσε και το θέμα των warrants του ελληνικού Δημοσίου.

·         Ένα θέμα που επαναφέρει την εταιρεία στην κανονικότητα και κλείνει το… κεφάλαιο πανδημία, που τόσο ταλαιπώρησε τις αεροπορικές

·         Η πρόσφατη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας έδωσε το πράσινο φως για επαναγορά των warrants έναντι 85,4 εκατ. ευρώ.

————

Το Χρηματιστήριο ευκαιρία για τις startups

·         Οι δυνατότητες που παρέχει το Χρηματιστήριο για την ανάπτυξη των startups επισημάνθηκαν σε πρόσφατη εκδήλωση του ΣΕΒ.

·         «Η χρηματιστηριακή αγορά προσφέρει γρήγορη και χαμηλού κόστους πρόσβαση σε κεφάλαια για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης startups και scaleups», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

·         Ο Μάρκος Βερέμης με… χιλιόμετρα στον χώρο της τεχνολογικής καινοτομίας υπογράμμισε ότι οι ελληνικές εταιρείες οφείλουν να αξιολογήσουν το Χρηματιστήριο.

·         Ο εταίρος της Big Pi Ventures σημείωσε πως η είσοδος στο χρηματιστήριο αποτελεί μια βιώσιμη επιλογή στην αναζήτηση νέων κεφαλαίων.

·         Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Γιάννος Κοντόπουλος, ο οποίος υποστήριξε πως η τρέχουσα συγκυρία είναι ευκαιρία για είσοδο στο ΧΑ.

·         Η στροφή στην τεχνολογική καινοτομία είναι ζητούμενο πλέον για κάθε σύγχρονη οικονομία που… σέβεται τον εαυτό της.

·         Το ερώτημα βεβαίως είναι κατά πόσον η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει καινούργιους… μονόκερους.

·         Startups δηλαδή που να ξεπεράσει σε αποτίμηση το 1 δισ. δολάρια…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino