Σε 598 ανέρχονται οι δικαιούχοι που εντάσσονται στα σχέδια βελτίωσης, δράση 4.1.5 «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων», του ΠΑΑ κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, στην ΠΕ Θεσσαλίας συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 36.361.826,59 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι έχει προηγηθεί η ανάρτηση των αποτελεσμάτων για την Κεντρική Μακεδονία και την Κρήτη, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι δικαιούχοι από τις υπόλοιπες περιφέρειες.

Σχέδια βελτίωσης: Παράταση για την υλοποίηση των επενδύσεων

Ο υποψήφιος ή ο νόμιμος εκπρόσωπός του, οφείλει να εισέρθει στο Πληροφορικό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr , χρησιμοποιώντας το όνομα ΑΔΑ: Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης και να ανατρέξει στο «Έντυπο Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης» στα οποία περιέχονται τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου και τυχόν ειδικοί όροι.

Οι ενστάσεις

Οι υποψήφιοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν συμπεριληφθεί στους  πίνακες, έχουν το δικαίωμα υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής επί των αποτελεσμάτων.

Η ενδικοφανής προσφυγή ασκείται άπαξ, ηλεκτρονικά, εντός αποκλειστικής προθεσμίας 30 ημερών από την επομένη της έκδοσης της παρούσας.  Κατά την ενδικοφανή προσφυγή ο υποψήφιος πρέπει να προσβάλει το σύνολο των στοιχείων της αξιολόγησης με τα οποία διαφωνεί (επιλεξιμότητα, βαθμολογία, άλλο), όπως αυτά εμφανίζονται στο «Έντυπο Γνωμοδότησης Αίτησης Στήριξης». Η εμφάνιση της βαθμολογίας στον πίνακα αιτήσεων που δεν επιλέγονται για στήριξη δεν δημιουργεί υποχρέωση καταβολής της οικονομικής ενίσχυσης και εμφανίζεται μόνο για το ενδεχόμενο υποβολής ενδικοφανούς προσφυγής κατά του υπολογισμού της.

Ενδικοφανείς προσφυγές που υποβάλλονται εκτός της προβλεπόμενης προθεσμίας δεν γίνονται παραδεκτές και αρχειοθετούνται χωρίς περαιτέρω εξέταση.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO