Την αποχώρησή του από την Coca-Cola HBC ανακοίνωσε σήμερα ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, Ben Almanzar.

Άι Βασίλης: Όντως τον «ανακάλυψε» η Coca Cola;

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Almanzar «ενημέρωσε την Εταιρεία για την πρόθεσή του να αποχωρήσει για να αναλάβει μια νέα ευκαιρία στη Βόρεια Αμερική. Ο Ben θα παραμείνει στο ρόλο του μέχρι το τέλος Μαΐου 2024, ώστε να διασφαλιστεί η αποτελεσματική μετάβαση των αρμοδιοτήτων του.»

Η Coca-Cola HBC «διεξάγει έρευνα για τον επόμενο Οικονομικό Διευθυντή της, εξετάζοντας εσωτερικούς και εξωτερικούς υποψηφίους, και η ανακοίνωση θα γίνει όταν κριθεί σκόπιμο», σημειώνεται.

«Υπερήφανος για όσα επιτύχαμε»

Ο Zoran Bogdanovic, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola HBC, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων στην Coca-Cola HBC, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ben για τη δέσμευση και την πολύτιμη συνεισφορά του στην εταιρεία τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των στρατηγικών μας πρωτοβουλιών, στην πλοήγηση σε ένα δύσκολο εξωτερικό περιβάλλον, στην ανάπτυξη της ομάδας του και στην επίτευξη ισχυρών αποτελεσμάτων. Εύχομαι στον Ben τα καλύτερα στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.»

Ο Ben Almanzar, CFO της Coca-Cola HBC, δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει τα τελευταία τρία χρόνια. Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ με μια ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων ανθρώπων. Ως μακροπρόθεσμος μέτοχος, έχω κάθε εμπιστοσύνη στη μελλοντική επιτυχία της επιχείρησης. Παραμένω πλήρως επικεντρωμένος στη συνέχιση των ισχυρών επιδόσεων της Εταιρείας και  στη διασφάλιση μιας αποτελεσματικής μετάβασης, ώστε η Coca-Cola HBC να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται τις συναρπαστικές ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά της.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή