Σαράντα επτά νέες καινοτομίες για τις ζώνες ελεύθερου εμπορίου ανακοίνωσε τo υπουργείο Εμπορίου της Κίνας.

Οι θεσμικές καινοτομίες αποτελούνται από 23 υποθέσεις εφαρμογής καλύτερων πρακτικών, αλλά και 24 τομείς πιλοτικών μεταρρυθμίσεων και της σχετικής εμπειρίας που αποκτήθηκε, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως σημεία αναφοράς σε όλη τη χώρα.

Η προώθηση των καινοτομικών προσεγγίσεων έχει ως στόχο την εμβάθυνση των μεταρρυθμίσεων και την επέκταση του ανοίγματος της κινεζικής οικονομίας στους τομείς επιχειρηματικής και βιομηχανικής δράσης των ζωνών ελεύθερου εμπορίου, σύμφωνα με το κινεζικό υπουργείο Εμπορίου.

Οι υποθέσεις εφαρμογής των καλύτερων πρακτικών καλύπτουν τους τομείς της εξυπηρέτησης του εμπορίου, των μεταρρυθμίσεων στις κυβερνητικές υπηρεσίες, της ασφαλούς διαχείρισης των φυσικών πόρων, αλλά και της ποιοτικής ανάπτυξης της βιομηχανικής παραγωγής, όπως ανέφερε το υπουργείο Εμπορίου.

Διαδικτυακό φεστιβάλ αγορών

Την ίδια ώρα, το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας (MOC) διεξάγει από χθες διαδικτυακό φεστιβάλ αγορών για το Νέο Έτος της Σελήνης, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι την 17η Φεβρουαρίου.

Στη διάρκεια του αναφερόμενου φεστιβάλ θα προσφερθούν στους καταναλωτές πολλά προϊόντα, η εμπορική προώθηση των οποίων, θα γίνει μέσω του διαδικτύου, ώστε να εορτάσουν το επικείμενο Φεστιβάλ της Άνοιξης που αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου του 2024 και διαρκεί 15 ημέρες, σύμφωνα με το ίδιο υπουργείο.

Η εμπορική προώθηση των προϊόντων μέσω του διαδικτύου θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, όπως δήλωσε ο Χε Γιαντόνγκ, εκπρόσωπος του MOC, στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή