Στα μέσα του 2024 αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες για το project των 20 πολυτελών κατοικιών που θα «τρέξει» η Orilina Properties ΑΕΕΑΠ εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Χθες η «ORILINA PROPERTIES REIC» γνωστοποίησε ότι εκδόθηκε η οικοδομική άδεια του πολυτελούς συγκροτήματος των 20 κατοικιών «Marina Residences by Kengo Kuma» που η Εταιρεία αναπτύσσει δίπλα στη μαρίνα Αγ. Κοσμά. Για το έργο αυτό, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία ανάθεσης των κατασκευαστικών εργασιών, οι οποίες θα ξεκινήσουν έως το τέλος του 2024.

Lamda – Orilina: Κοινή επένδυση στη Θεσσαλονίκη

Οι κατοικίες θα βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο του «Ελληνικού» δίπλα από τη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Πρόκειται για έργο, αρχικού προϋπολογισμού 57,4 εκατ. ευρώ και ήδη βρίσκεται σε διαδικασία ανάθεσης των κατασκευαστικών εργασιών, οι οποίες θα ξεκινήσουν έως το τέλος του 2024.

Οσον αφορά την επένδυση για την ανέγερση του συγκροτήματος πολυτελών κατοικιών, η συνολική επιφάνεια ανωδομής θα ξεπερνά τα 4.900 τ.μ., με υπόγειους χώρους στάθμευσης και αποθήκες, σε συνολικό οικόπεδο επιφανείας 22.795 τ.μ.

Πρόκειται για οροφοδιαμερίσματα και μεζονέτες με ιδιωτικές πισίνες και κήπους, υπόγειους και υπέργειους χώρους στάθμευσης, αλλά και χώρους αναψυχής, διαθέσιμους σε όλους τους κατοίκους και πλήρως φυλασσόμενους με ιδιωτική είσοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΕΑΠ τον περασμένο Δεκέμβριο εισήλθε στο Χρηματιστήριο αντλώντας περί τα 30 εκατ. ευρώ, με βασικό στόχο να χρηματοδοτήσει μέρος από τις 2 αναπτύξεις – επενδύσεις συνολικού ύψους 77,4 εκατ. ευρώ που προωθεί η ΑΕΕΑΠ στο Ελληνικό, ήτοι οικιστικό project και ιδιωτική λέσχη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις