Νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έγινε η PressiousArvanitidis, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών για πάνω από πενήντα χρόνια και αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία εκτυπώσεων στην Ελλάδα.

Το νέο Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εδρεύει στο Ύπατο Βοιωτίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο offset παραγωγής της. Τα γραφεία του εμπορικού Τμήματος και η μονάδα ψηφιακής παραγωγής της βρίσκονται στο Χαλάνδρι Αττικής. Η εταιρεία παρέχει διευρυμένες λύσεις έντυπης επικοινωνίας και χάρτινης συσκευασίας, οι οποίες αποτελούν για τους πελάτες της προϊόντα υψηλής αξίας. Ο προσανατολισμός της εταιρείας-Μέλους στην ολοκληρωμένη ποιότητα σε όλα τα στάδια μίας εκτυπωτικής εργασίας, στο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και στην ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής των προϊόντων και των υπηρεσιών της, διασφαλίζονται με τον επαγγελματισμό και τη συσσωρευμένη τεχνογνωσία των εργαζομένων της, την αυτονομία – χάρη στην καθετοποίηση – που τη χαρακτηρίζει, αλλά κυρίως με την επίμονη προσπάθειά της για συνεχή εξέλιξη.

Προβολή της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα σούπερ μάρκετ Μασούτης

Με την ένταξη της στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία PressiousArvanitidis συμμερίζεται το όραμα και τις αξίες της Κοινότητας για την ανάδειξη του υγιούς ελληνικού επιχειρείν και την ενίσχυση της εγχώριας οικονομίας.

Σκοπός της «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας.

Τα μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εξής εταιρίες:

Agrino, Λουξ, Νιτσιάκος, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Φλώρινας Δινάκη, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, HellasFrost, PetrouNuts, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless EC, TheWritingFields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Μανδρέκας, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- MeatCompany,, TottisPack, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κρόκος Κοζάνης, ΧΙΩΝ, Δ. Κορωνάκης, Ε. Θυμέλης, ΔΙΡΦΥΣ, Κτήμα Σκούρα, Τυροκομείο Καρακάνας, Τρικαλινός, Μύλοι Δάκου, Μύλοι Θράκης, CARTONTEC, Γεωδή, ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ, Οικογένεια Στεργίου, Domus, VITEX, Κατράδης, Forlabels, FLEXIA, Elikon Graphic Arts, Φάρμα Κουκάκη, Καρύδης Labels, SABO, SEPTONA, Πρόκος, Οικογένεια Βολιώτη, Organic 3S, 3αλφα, Coffee Island, Polyplast, Nikolopoulou,evlogia, Οικογένεια Χριστοδούλου, Mediline, GR.INOX, Viospiral, Αφοί Κοροντζή, Pressious Arvanitidis

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις