Στην απόκτηση ενός κτιρίου αποθηκευτικών χώρων συνολικής επιφάνειας 17.015,60 τ.μ. προχώρησε η Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π., όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ενημέρωση. Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε σε 7.020.000 ευρώ.

Ακίνητα: Νέα άνοδος στα ενοίκια γραφείων και logistics

Η αποθήκη, η οποία βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της Μάνδρας Αττικής, στη θέση «Ξεροπήγαδο», θα ανακαινιστεί και θα επανατοποθετηθεί ως κτίριο διαμετακομιστικού εμπορίου (logistics) σύμφωνα με τα νέα σύγχρονα πρότυπα της αγοράς.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την πραγματοποίηση της ως άνω συμφωνίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξεκινάμε την επενδυτική μας δράση για το 2024 με μια ακόμη σημαντική επένδυση στον κλάδο των logistics, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα και
καλύτερα τοποθετημένα χαρτοφυλάκια logistics στη Δυτική Αττική, όπου τα θεμελιώδη συνεχίζουν να αποφέρουν ισχυρές και διατηρήσιμες αποδόσεις για τους επενδυτές.

Αναμένουμε ότι μέχρι το τέλος αυτού του εξαμήνου, η Εταιρεία θα έχει στην κατοχή της περισσότερα από 164.000 τ.μ. χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας, με τουλάχιστον το ένα τρίτο αυτών να είναι πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο LEED.

Μέσω της εξειδίκευσή μας στη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, αναμένουμε να δημιουργήσουμε σημαντική υπεραξία από την συγκεκριμένη επένδυση, γεγονός που πιστοποιεί περαιτέρω τις συνέργειες που ανακύπτουν μεταξύ της Εταιρείας και του πλειοψηφικού της μετόχου, την Τράπεζας Πειραιώς, προς όφελος όλων των μετόχων μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις