Την τοποθέτηση του κ. Murat Yilmaz ως Διευθύνοντα Συμβούλου για την αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ανακοίνωσε η Wyndham Hotels & Resorts, η εταιρεία franchising ξενοδοχείων με 9.200 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 95 χώρες.

Ο κ. Murat Yilmaz δραστηριοποιείται περισσότερα από 35 χρόνια στον ξενοδοχειακό κλάδο. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη διοίκηση ξενοδοχείων, εργάστηκε σε διάφορες θέσεις για μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους όπως είναι οι Hilton, Marriott, Starwood, Deutsche Hospitality και Dorint Hotels, με εξειδίκευση στην ανάπτυξη επιχειρήσεων, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ανάπτυξη ακινήτων, χρηματοοικονομικά, ανοίγματα και λειτουργία ξενοδοχείων.

Ως Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Deutsche Hospitality, μεταξύ άλλων διαχειρίστηκε και σύναψε συμφωνίες για έργα στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Τσεχία. Πιο πρόσφατα, ως Executive Advisor Business Development, ηγήθηκε των δραστηριοτήτων παγκόσμιας ανάπτυξης ξενοδοχείων του Ομίλου FTI. Ο κ. Murat Yilmaz είναι κάτοχος πτυχίου Hotel Real Estate & Asset Management από το Πανεπιστήμιο Cornell και μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά.

Ο κ. Murat Yilmaz θα ηγηθεί της υλοποίησης των επιχειρησιακών στρατηγικών της Wyndham Hotels & Resorts για ένα αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα αναπτύξει στρατηγικές σχέσεις με υφιστάμενους και νέους συνεργάτες της Wyndham.

Δηλώσεις

Σχετικά, ο κ. Murat Yilmaz δήλωσε τα εξής: «Ανυπομονώ για τις νέες μου ευθύνες και τη συνεργασία με την ομάδα της Wyndham και τους συνεργάτες μας στα ξενοδοχεία. Αυτό δεν αφορά μόνο την επέκταση της παρουσίας της Wyndham στην αγορά και την υποστήριξη των franchise ξενοδοχείων μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και τη μακροπρόθεσμη εδραίωση σχέσης εμπιστοσύνης με τους ιδιοκτήτες, τους επενδυτές και τους ξενοδόχους μας. Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλω σημαντικά με το ευρύ δίκτυο και την εμπειρία μου στην ανάπτυξη ξενοδοχείων».

Από πλευράς του, ο κ. Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος της Wyndham Hotels & Resorts σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ευρασία και Αφρική, ανέφερε τα εξής: «Η αγορά της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας και η περιοχή της Κεντρικής Ευρώπης έχουν μεγάλες δυνατότητες και συγκαταλέγονται στις κορυφαίες περιοχές ανάπτυξης και εστίασής μας, τόσο για τα υφιστάμενα brands, όσο και για τα brands που αποκτήσαμε και ανακοινώσαμε πρόσφατα. Ως Διευθύνων Σύμβουλος στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, ο Murat Yilmaz αναλαμβάνει σημαντικό ρόλο καθώς εισερχόμαστε στην επόμενη φάση επέκτασης με τη Wyndham».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός