Μέσω της θυγατρικής της Intralot Capital Luxemburg, η Intralot ολοκλήρωσε την πρόωρη μερική αποπληρωμή ομολόγου ύψους 130 εκατομμυρίων ευρώ. Για την αποπληρωμή χρησιμοποιήθηκαν κεφάλαια που αντλήθηκαν από την πρόσφατη έκδοση του ομολογιακού δανείου της Intralot.

Πλέον το ανεξόφλητο υπόλοιπο ανέρχεται στα 99.568.000 ευρώ.

Πρεμιέρα για το ομόλογο της Intralot – Τι είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας:

«Σε συνέχεια της από 4 Μαρτίου 2024 ανακοίνωσής της, η ΙΝΤΡΑΛΟΤ A.E. Ολοκληρωμένα Πληροφοριακά Συστήματα και Υπηρεσίες Τυχερών Παιχνιδιών (“INTRALOT”) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι η κατά 100% θυγατρική της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA ολοκλήρωσε στις 15 Μαρτίου 2024 την πρόωρη μερική αποπληρωμή κατά κεφάλαιο συνολικού ποσού EUR 130.000.000, πλέον τόκων, των υφιστάμενων ομολογιών 5,250% λήξεως Σεπτεμβρίου 2024, με προηγούμενο ανεξόφλητο υπόλοιπο EUR 229.568.000.

»Το κατά κεφάλαιο ποσό αποπληρώθηκε με την χρήση κεφαλαίων που αντλήθηκαν από την πρόσφατη έκδοση του ομολογιακού δανείου της INTRALOT, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο.

»Κατόπιν της μερικής αποπληρωμής, το ανεξόφλητο υπόλοιπο πλέον ανέρχεται σε EUR 99.568.000.

»Περισσότερες λεπτομέρειες αναφέρονται στις σχετικές ανακοινώσεις της INTRALOT CAPITAL LUXEMBOURG SA στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου www.luxse.com και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.intralot.com».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις