Αν και την Καθαρά Δευτέρα τα περισσότερα καταστήματα παραμένουν κλειστά καθώς πρόκειται για επίσημη αργία, εν τούτοις κάποιες αλυσίδες σούπερ μάρκετ θα ανοίξουν.

Επίσης, κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές και η Βαρβάκειος αγορά, από τις 07 το πρωί έως τις 15 το μεσημέρι, για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής.

Ανοιχτοί φυσικά θα είναι και οι φούρνοι για την παραδοσιακή λαγάνα.

Τα ανοιχτά σούπερ μάρκετ

Ανοιχτά θα είναι την Καθαρά Δευτέρα τα καταστήματα της αλυσίδας Lidl σε όλη τη χώρα, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Επίσης, τα My Market από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στις εξής περιοχές: Αγ. Θεόδωροι, Αγρίνιο Κατράκη, Ανάβυσσος, Αυλίδα, Βόλος Λαρίσης, Γαστούνη, Γύθειο, Ερέτρια, Ιστιαία, Ιτέα, Κάτω Αχαΐα, Κερατέα, Κοζάνη Κόμβος, Κορωπί, Λάρισα Φαρσάλων, Λαύριο Πλατεία, Λούτσα, Ωρωπός, Μέγαρα Αλεποχώρι, Μυτιλήνη Βενιζέλου, Ναύπακτος, Ναύπλιο, Νέα Πέραμος, Ξυλόκαστρο, Πάτρα Άγ. Ανδρέας, Πάτρα Αγ. Σοφία, Πρέβεζα, Πύργος Αλφειού, Ρόδος Καλλιθέα, Σαλαμίνα Παλούκια, Σαρωνίδα, Σπάτα, Τρίκαλα Κολοκοτρώνη, Τρίκαλα Νοσοκομείο, Χίος Αεροδρόμιο.

Τα My market Local θα λειτουργήσουν από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ενώ τα πρατήρια της αλυσίδας σε Ολυμπιακό Χωριό και Ρόδο – Καλλιθέα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι.

Η αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος ανακοίνωσε ότι θα είναι ανοιχτό το κατάστημά της στα Σπάτα, από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Τα περισσότερα ΟΚ! Markets από τις 8 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

Κλειστά θα μείνουν τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, Γαλαξίας, Μασούτης, Κρητικός.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Χρηματιστήριο Αθηνών: Διανέμει μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή για το 2023
Επιχειρήσεις |

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή από τα «Ελληνικά Χρηματιστήρια» για το 2023

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η «Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕ» για τη χρήση του 2023, μετά από απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 13 Ιουνίου 2024. Το άνω ποσό μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή προσαυξάνεται με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 2.498.000 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, οι οποίες […]

Ιουλία Τσέτη -Πρόεδρος & CEO ΟΦΕΤ: Ονειρεύομαι έναν γρήγορο, συμμετοχικό ΣΕΒ. Να φύγει το «γκρίζο» από τον τόπο
Επιχειρήσεις |

Ιουλία Τσέτη -Πρόεδρος & CEO ΟΦΕΤ: Ονειρεύομαι έναν γρήγορο, συμμετοχικό ΣΕΒ. Να φύγει το «γκρίζο» από τον τόπο

Ο ΟΤ συνομιλεί με την κ. Ιουλία Τσέτη, Πρόεδρο και CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (ΟΦΕΤ), μέλος ΔΣ του ΣΕΒ και δύο φορές αναγορευμένη Επίτιμη Διδάκτωρ Φαρμακευτικής – από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Πατρών