Το Gemini βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά έχει ήδη δείξει μέχρι τώρα εντυπωσιακές δυνατότητες. Το πανίσχυρο AI εργαλείο της Google παραμένει προσβάσιμο μόνο μέσω ιστοσελίδας αλλά αναμένεται σύντομα να κάνει την εμφάνισή του και στο play store για κινητά με Android.

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πρόσβαση στο Google Gemini είναι πληκτρολογώντας στον browser στου την ιστοσελίδα ai.com. Άμεσα θα γίνει ανακτεύθυνση στο εργαλείο της Google που βασίζεται στην τεχνολογία PaLM (Pathway Language Model) η οποία εκπαιδεύεται σε ένα τεράστιο σύνολο δεδομένων κειμένου και κώδικα.

Gemini: Το chatbot της Google δεν θα απαντά σε ερωτήσεις για εκλογές

O τεχνολογικός κολοσσός πέτυχε ένα domain name απίστευτα εύκολο που λειτουργεί σε όλες τις πλατφόρμες όπως και σε desktop pc και σε κινητά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ai.com κάποτε έκανε ανακατεύθυνση στο ChatGPT.

To Gemini 1.5 αναλύει πολύ περισσότερα δεδομένα

Το Gemini μπορεί να παράγει κείμενο, να μεταφράζει γλώσσες, να γράφει διαφορετικά είδη δημιουργικού περιεχομένου και να απαντά στις ερωτήσεις σας με ενημερωτικό τρόπο.

Η εταιρεία παρουσίασε σχετικά πρόσφατα την έκδοση Gemini 1.5, μια αναβάθμιση των μοντέλων ΑΙ που είχε ανακοινώσει πριν από τρεις μήνες.

Με μια απλή ερώτηση, ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από το εργαλείο να αναλύσει πολύ περισσότερα δεδομένα από ό,τι πριν: 30.000 γραμμές κώδικα, 11 ώρες ήχου ή μια ώρα βίντεο. Τα νούμερα αυτά αφορούν το Pro, το μεσαίο μοντέλο του Gemini 1.5, το οποίο μπορεί πλέον να καταπίνει ένα εκατομμύριο πακέτα δεδομένων, γνωστά ως token.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Oracle: Ενισχύει τις ικανότητές της για δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Oracle επιχειρεί να ενισχύσει τις ικανότητές της για δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη

Η Oracle εισάγει δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης στην υποδομή και τις εφαρμογές της στο cloud για να συμπληρώσει την παραδοσιακή τεχνητή νοημοσύνη που είναι ήδη ενσωματωμένη σε αυτές

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον