Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Amazon, Τζεφ Μπέζος (εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 196,3 δισεκατομμύρια δολάρια) είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ από την Πέμπτη, καθώς αυτός και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ (εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 193,7 δισεκατομμύρια δολάρια) μάχονται στήθος με στήθος για τη θέση αυτή.

Στην πρώτη θέση σταθερά παραμένει ο Μπερνάρ Αρνό, της γαλλικής αυτοκρατορίας ειδών πολυτελείας LVMH, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 231,5 δισεκατομμύρια δολάρια από την Πέμπτη.

Δείτε τη μάχη Μπέζος – Μασκ, ανά μέρα, όπως τη σκιαγραφεί το Forbes

21 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ—Περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια χώρισαν την καθαρή περιουσία του Μπέζος και του Μασκ την Πέμπτη, αφού η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μπέζος αυξήθηκε κατά περίπου 694 εκατομμύρια δολάρια και η καθαρή περιουσία του Μασκ μειώθηκε κατά περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τοn Real-Time Ιχνηλάτη δισεκατομμυριούχων του Forbes.

20 Μαρτίου: Ο Μασκ ξεπερνά τον Μπέζος—Η εκτιμώμενη καθαρή θέση του Μασκ αυξήθηκε κατά 815 εκατομμύρια δολάρια την Τετάρτη, ενώ η καθαρή περιουσία του Μπέζος μειώθηκε κατά περίπου 558 εκατομμύρια δολάρια.

19 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ — Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μπέζος αυξήθηκε περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια την Τρίτη, ενώ η περιουσία του Μασκ είχε πέσει περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

18 Μαρτίου: Ο Μασκ ξεπερνά τον Μπέζος—Η περιουσία του Μασκ αυξήθηκε περίπου 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια τη Δευτέρα, βοηθώντας τον να ξεπεράσει τον Μπέζο, του οποίου η καθαρή περιουσία αυξήθηκε κατά περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια.

13 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ—Μια πτώση της μετοχής της Tesla μείωσε την περιουσία του Μασκ κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια και η καθαρή θέση του Μπέζος αυξήθηκε κατά περίπου 195 εκατομμύρια δολάρια.

8 Μαρτίου: Το ζευγάρι αντάλλαξε θέσεις στη λίστα δισεκατομμυριούχων σε πραγματικό χρόνο του Forbes δύο φορές την ίδια μέρα.

6 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά για λίγο τον Μασκ – τα δεινά στο χρηματιστήριο της Tesla οδήγησαν τον Μασκ να χάσει για λίγο την ιδιότητά του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ για πρώτη φορά σε περισσότερα από δύο χρόνια – αμέσως μετά, ο Μασκ πήρε τη θέση του πίσω από τον Μπέζος.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Sierra Nevada Corp: Της ανατέθηκε η σύμβαση για την ανάπτυξη του διαδόχου του αεροσκάφους E-4B
Διεθνή |

Ποια εταιρεία θα κατασκευάσει για 13 δισ. δολάρια το νέο αεροσκάφος της «Ημέρας της Κρίσεως»

Η ύψους 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμβαση αφορά στην ανάπτυξη του νέου αεροσκάφους της «Ημέρας της Κρίσεως» λόγω της ικανότητάς του να επιβιώσει σε πυρηνικό πόλεμο.