Ξεκίνησε τα ταξίδια του το ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Discovery της Celestyal, «έχοντας στο τιμόνι» τον έμπειρο καπετάνιο κ. Παναγιώτη Γιακουμάτο.

Celestyal Cruises: Εξετάζει νέες κρουαζιέρες στην Αδριατική – Τι λέει για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Το πλοίο εντάχθηκε στον στόλο της εταιρείας, τον Νοέμβριο του 2023, και στη συνέχεια  υποβλήθηκε σε ανακαίνιση πολλών εκατομμυρίων ευρώ, με στόχο να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε 1266 επιβάτες. Το δεύτερο πλοίο της εταιρείας, το Celestyal Journey, θα υποβληθεί και αυτό σε ανακαίνιση στις αρχές του 2025, όταν θα υποβληθεί σε προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης στον Αραβικό Κόλπο, καθώς πρόκειται να πραγματοποιεί κρουαζιέρες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με χειμερινή περίοδο απόπλου από την Ντόχα του Κατάρ από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025.

«Μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal, κ. Κρις Θεοφιλίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «καταφέραμε επιτυχώς να ανανεώσουμε τον στόλο μας σε λιγότερο από έναν χρόνο, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην εμπειρία των επιβατών μας».

«Είναι, συνέχισε,  μια εξαιρετικά συναρπαστική περίοδος για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε ως παγκόσμιο brand, και ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες εξελίξεις κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.»

Ο κος Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, τόνισε ότι «έχοντας ήδη ανακοινώσει 12 νέους προορισμούς, έναν πλήρως ανανεωμένο στόλο και μια σημαντικά αναβαθμισμένη εμπειρία για τους επιβάτες μας, είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τόσο την σεζόν μας για το 2024 όσο και τη νέα μας καθολική λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του έτους».

Κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων

Υπενθυμίζεται ότι Celestyal προσφέρει αυτή τη στιγμή τις κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων «Εικόνες του Αιγαίου» με το Celestyal Discovery. Οι πρώτοι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου πραγματοποίησαν την κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου», η οποία περιλαμβάνει προσεγγίσεις στην Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο και τη Σαντορίνη, επισκεπτόμενη συνολικά πέντε λιμάνια κατά τη διάρκεια των τριών διανυκτερεύσεων, ενώ από την 1η Απριλίου, προστέθηκε και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά