Τον πρόεδρο της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι θα συναντήσει αύριο, Παρασκευή, ο Ίλον Μασκ. Η συνάντηση θα γίνει στο εργοστάσιο της Tesla, στο Όστιν του Τέξας, κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου ταξιδιού του προέδρου στο εξωτερικό, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Ο Μιλέι, ο οποίος έφτασε μαζί με την αδερφή του και την προεδρική σύμβουλο Καρίνα Μιλέι στο Μαϊάμι το πρωί της Τετάρτης, είχε προγραμματίσει αρχικά να συναντηθεί με τον Μασκ το Σάββατο. Ο εκπρόσωπός του, Μάνουελ Αντόρνι, ανακοίνωσε τη νέα ώρα συνάντησης στο X, χωρίς να προσδιορίσει άλλες αλλαγές στην ατζέντα του διεθνούς ταξιδιού του.

Αργεντινή: Σκάνδαλο με την αύξηση μισθών Μιλέι και Γερουσιαστών

Πριν συναντήσει τον ισχυρό άντρα της Tesla, ο Αργεντίνος πρόεδρος θα παραστεί πρώτα σε μια εβραϊκή τελετή σε συναγωγή στο Μαϊάμι την Τετάρτη, όπου θα αναγνωριστεί για την υποστήριξή του στο Ισραήλ ως «Διεθνής Πρεσβευτής του Φωτός» . Την Πέμπτη, ο Μιλέι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Inter-American Development Bank Ilan Goldfajn και θα εκφωνήσει ομιλία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλόριντα το απόγευμα, σύμφωνα με της ατζέντς του που κοινοποιήθηκε από την ομάδα Τύπου του την Τρίτη.

Το ταξίδι του προέδρου θα ολοκληρωθεί στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα ο Μιλέι θα πετάξει  στην Κοπεγχάγη για να συναντηθεί με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντερίκσεν. Στη συνέχεια, στις 16 Απριλίου θα λάβει μέρος σε ειδική τελετή  για να τιμήσει την αγορά από την Αργεντινή ενός στόλου μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Κίνα: Επίσκεψη στην Ευρώπη πραγματοποιεί ο Σι Τζινπίνγκ
Διεθνή |

Τι κομίζει ο Σι στην Ευρώπη - Η επίσκεψη, τα «δώρα» και το γαλλικό κονιάκ

Επίσκεψη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια πραγματοποιεί ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ κομίζοντας ένα σαφές μήνυμα: το Πεκίνο προσφέρει πολύ περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες για το μπλοκ από ό,τι θέλουν να παραδεχτούν οι ΗΠΑ. Ο Κινέζος ηγέτης θα ξεκινήσει το πενθήμερο ταξίδι του στη Γαλλία, τη Σερβία και την Ουγγαρία στις 5 […]