Τη θέση του αναπληρωτή οικονομικού διευθυντή της Viohalco (Deputy CFO) ανέλαβε από τις 8 Απριλίου 2024 ο κ. Σπυρίδων Κοκκόλης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θα έχει υπό την ευθύνη του τα τμήματα Επενδυτικών Σχέσεων και Αντιστάθμισης Χρηματοοικονομικού Κινδύνου.

Η νέα θέση του κ. Κοκκόλη αποτελεί περαιτέρω εξέλιξη της επί τριάντα και πλέον ετών πετυχημένης πορείας του στις εταιρίες της Viohalco έχοντας συμβάλει σημαντικά στην αναπτυξιακή πορεία αυτών.

ElvalHalcor: Ανθεκτικές επιδόσεις για το 2023 και αισιοδοξία για το 2024

Ο κ. Κοκκόλης έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ από το 2017 μέχρι και τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 και Οικονομικός Διευθυντής της ΧΑΛΚΟΡ από το 2003 μέχρι το 2023.

Ο κ. Κοκκόλης έχει σπουδάσει Διοίκηση επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στην Οργάνωση Επιχειρήσεων.

Η Viohalco, με έδρα στο Βέλγιο, είναι εταιρία συμμετοχών (holding) σε κορυφαίες εταιρίες μεταποίησης μετάλλων στην Ευρώπη. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Euronext Βρυξελλών (VIO) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (BIO).

Οι θυγατρικές της Viohalco ειδικεύονται στην παραγωγή προϊόντων αλουμινίου, χαλκού, καλωδίων, χάλυβα και σωλήνων χάλυβα και είναι προσηλωμένες στη βιώσιμη ανάπτυξη ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και λύσεων προστιθέμενης αξίας για τη δημιουργία μιας δυναμικής παγκόσμιας βάσης πελατών.

Με παραγωγικές μονάδες στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και το Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και συμμετοχές σε εταιρίες με παραγωγικές μονάδες στην Τουρκία, Ρωσία και Ολλανδία, οι εταιρίες της Viohalco έχουν ενοποιημένο ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 6,3 δισ. ευρώ (2023). Το χαρτοφυλάκιο της Viohalco περιλαμβάνει επίσης έναν κλάδο έρευνας, ανάπτυξης, καινοτομίας και τεχνολογίας.

Επιπλέον, η Viohalco και οι εταιρίες της κατέχουν σημαντική ακίνητη περιουσία, κυρίως στην Ελλάδα, που παράγει επιπλέον αξία μέσω της εμπορικής αξιοποίησής της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις