Ανοίγει σήμερα η αυλαία της έκθεσης Beyond, η οποία εξελίσσεται σε «σταθμό» για την καινοτομία και την τεχνολογία στην χώρα μας.

Ο ΟΤ παραμένοντας πιστός στην αποστολή του για υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση για όσα επηρεάζουν την καθημερινότητα του πολίτη θα είναι εκεί και θα μεταδίδει live όλες τις εξελίξεις.

Από το studio του ΟΤ στη ΔΕΘ κορυφαίοι εκπρόσωποι εταιρειών τεχνολογίας και ερευνητικών κέντρων θα αναλύσουν σε βάθος τα νέα δεδομένα που φέρνει η τεχνολογική «επανάσταση» και θα καταθέσουν τις εκτιμήσεις τους για την νέα εποχή που αναδύεται στον ορίζοντα.

Επιπλέον, επιχειρηματίες με διακριτό αποτύπωμα στην ελληνική οικονομία θα μιλήσουν για τον τρόπο που υιοθετούν και εφαρμόζουν στην πράξη την τεχνολογία και πως έχουν ενσωματώσει την έννοια της καινοτομίας στην επιχειρηματική δραστηριότητά τους.

Απώτερος στόχος να παράξουν ανταγωνιστικά και ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, τα οποία καλύπτουν πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών. Όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η έκθεση Beyond αποκτά ιδιαίτερη σημασία και για έναν ακόμη λόγο: πραγματοποιείται σε μια κομβική στιγμή για την παγκόσμια οικονομία, όπου τεκτονικές αλλαγές συντελούνται σε διάφορα επίπεδα με φόντο και την επικείμενη είσοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πρόκειται για μια καταλυτική δύναμη που εκτιμάται πως θα λειτουργήσει ως Game Changer σε όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Από τον τρόπο που εργαζόμαστε μέχρι τον τρόπο που διασκεδάζουμε και παράγουμε πλούτο.

Μείνετε συντονισμένοι στον ΟΤ και στην καρδιά των εξελίξεων για να μαθαίνετε πρώτοι όσα πραγματικά έχουν αξία.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Beyond