Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκε η μετοχή της EpsilonNet μετά από δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συζητήσεις με στρατηγικό επενδυτή.

Η εισηγμένη υποχρεώθηκε να απαντήσει σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, μετά από ενημέρωση που έλαβε από το βασικό της μέτοχο.

Epsilon Net: Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των εφαρμογών ERP Ermis και HR MaSter

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η εισηγμένη, τα δημοσιεύματα περί μεταβίβασης του ποσοστού του βασικού μετόχου της του δεν είναι ακριβή. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον η Εταιρία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, καταλήγει η EpsilonNet.

Η ανακοίνωση της Epsilon Net

Η εταιρεία EPSILON NET («Εταιρεία»), σε απάντηση σχετικής επιστολής της Ε.Κ. με αριθμό πρωτοκόλλου 1145/25/04/2024, σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, γνωστοποιεί τα εξής, μετά από ενημέρωση που έλαβε από τον βασικό της μέτοχο:

Το σημερινό δημοσίευμα που αναφέρεται σε μεταβίβαση του ποσοστού του βασικού μετόχου της δεν είναι ακριβές. Υφίστανται πράγματι διαπραγματεύσεις οι οποίες αφορούν σε στρατηγική συνεργασία με επενδυτή του εξωτερικού, οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Εφόσον η Εταιρεία λάβει γνώση περί ολοκλήρωσης οποιασδήποτε συμφωνίας, θα προβεί άμεσα σε όλες τις νόμιμες ανακοινώσεις, προκειμένου να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό.

Ολοκληρώθηκε η απόκτηση των εφαρμογών ERP Ermis και HR MaSter

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε από τις εταιρίες του Ομίλου και θυγατρικές της EPSILON NET A.E., Epsilon SingularLogic & EPSILON HR, η απόκτηση των εφαρμογών ERP ERMIS και HR MaSter από την εταιρία LAVISOFT A.E., ανακοίνωσε ο Όμιλος EPSILON NET.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Epsilon SingularLogic απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών επιχειρησιακού λογισμικού με την ονομασία «ERP ERMIS» καθώς και όλα τα σχετικά υποσυστήματα (modules) που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του πληροφοριακού συστήματος έναντι τιμήματος 400.000 ευρώ, ενώ η EPSILON HR απέκτησε την οικογένεια εφαρμογών μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού με την ονομασία «HR MaSter» έναντι τιμήματος 800.000 Ευρώ.

Η οικογένεια εφαρμογών «ERP ERMIS» υποστηρίζει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων με βιομηχανική & εμπορική δραστηριότητα και αποτελεί ένα σύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικών

Πόρων που επιτρέπει:

  • τη διαχείριση της παραγωγής
  • την στρατηγική διαχείριση & διοίκηση της φυσικής ροής των προϊόντων
  • την ακριβή καταγραφή της χρηματοοικονομικής δραστηριότητας
  • τη διαδικασία επικοινωνίας με τους πελάτες
  • τη διαχείριση Συμβολαίων τεχνικής κάλυψης πελατών
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις