Σε αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκε η μετοχή της Φιερατέξ, χωρίς ακόμη να έχει γνωστός ο λόγος για τον οποίο σταμάτησαν οι συναλλαγές.
Από το πρωί η μετοχή έκανε ασυνήθιστα μεγάλο όγκο, έχοντας διακινήσει 15.405 τεμάχια, συνολικής αξίας 5.525 ευρώ. Η τιμή της σταμάτησε στα 0,37 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα ήταν προγραμματισμένη η δημοσίευση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης χρήσης 2023.

Η Fieratex ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Ανεζουλάκη. Από την αρχή η επιχείρηση ήταν κάθετα δομημένη, που σημαίνει οτι η ποιότητα και το κόστος ήταν πάντα ελεγχόμενα.

Ο στόχος της εταιρείας παραμένει πάντα ο ίδιος: να δημιουργούμε υφάσματα ποιοτικά, γρήγορα και σύμφωνα με ανάγκες των πελατών της. Οι βιομηχανικές της εγκαταστάσεις 58,000 m2 βρίσκονται 30 χιλιόμετρα από το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και γειτονεύουν με τις βαλκανικές χώρες FYROM, Βουλγαρία, Αλβανία και την Τουρκία.

Σήμερα η εταιρεία είναι μέλος του χρηματιστηρίου Αθηνών. Ηγετική κλωστοϋφαντουργική εταιρεία στην Ελλάδα, δημιουργεί έναν όμιλο εταιρειών που αριθμεί πάνω από 2000 εργαζομένους σε αυτοτελή τμήματα διοίκησης και διαχείρισης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Αγορές