Σε αποκλειστική συνεργασία με την ESA Security Solutions, εταιρεία παροχής υπηρεσιών φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, προχωρούν η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη διάθεση των ολοκληρωμένων συστημάτων ασύρματου συναγερμού ESA Home Security (ESA) από τα καταστήματά τους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, διατίθενται τρία πακέτα ESA, που περιλαμβάνουν, εκτός από τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, και την εγκατάσταση και παραμετροποίηση από επαγγελματία, αλλά και ηλεκτρονική παρακολούθηση συμβάντων για 2 χρόνια.

Στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν:

  • το ESA Home Security Prime, για όσους θέλουν ένα βασικό σύστημα συναγερμού, στα 819€ ή με 22,75€/μήνα σε 36 δόσεις
  • το ESA Home Security Elite, για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το επίπεδο ασφάλειας του χώρου τους, στα 1.129€ ή με 31,36€/μήνα σε 36 δόσεις
  • το ESA Home Security Elite-i, για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ασφάλεια υψηλού επιπέδου με τεχνολογίες έξυπνου σπιτιού, στα 1.489€ ή με 41,36€/μήνα σε 36 δόσεις.\

Τα πακέτα αυτά συνδυάζουν την αξιοπιστία των ασύρματων τεχνολογιών με την ευκολία χρήσης, την μεγάλη επεκτασιμότητα και την ευελιξία στις επιλογές εγκατάστασης.

Τι παρέχουν τα συστήματα ESA Home Security

Και τα τρία πακέτα ESA Home Security διαθέτουν κεντρική μονάδα (ικανή να υποστηρίξει έως και 100 ασύρματες περιφερειακές συσκευές), μαγνητικό αισθητήρα για πόρτες και παράθυρα, ασύρματο ανιχνευτή κίνησης για την κάλυψη του εσωτερικού χώρου, ασύρματο χειριστήριο, σειρήνα εξωτερικού χώρου, ενώ το ESA Home Security Elite-i περιλαμβάνει και μία έξυπνη πρίζα, καθώς και ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού.

Ο χειρισμός του κάθε συστήματος γίνεται μέσω ασύρματων χειριστηρίων που παρέχουν τη δυνατότητα ενεργοποίησης/απενεργοποίησης από απόσταση, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαχείρισης μέσω smartphone ή tablet με την εφαρμογή esahome Μέσω της εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να λαμβάνει ειδοποιήσεις συμβάντων σε πραγματικό χρόνο, να ελέγχει την κατάσταση του συστήματος από οπουδήποτε και να ορίσει σενάρια αυτοματισμού.

Και στα τρία πακέτα περιλαμβάνεται το κόστος τοποθέτησης, εγκατάστασης και παραμετροποίησης από εξειδικευμένους τεχνικούς της ESA Security Solutions, οι οποίοι στη συνέχεια αναλαμβάνουν να εκπαιδεύσουν τον χρήστη στην ορθή λειτουργία του συστήματος. Επιπλέον, παρέχονται 24/7 υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης σημάτων συναγερμού από το Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA Security Solutions διάρκειας 24 μηνών, ενώ όλος ο εξοπλισμός διαθέτει εγγύηση ορθής λειτουργίας διάρκειας 2 ετών.

Με μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή online στα www.germanos.gr και www.cosmote.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν και να επιλέξουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ασύρματου συναγερμού ESA Home Security ανάλογα με τις ανάγκες τους. Ειδικότερα, στα φυσικά καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν να τα αποκτήσουν με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα, και να πάρουν δώρο τους τόκους.

Σημειώνεται ότι η ESA Security Solutions, με πολυετή παρουσία στον κλάδο παροχής Υπηρεσιών Φυσικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, παρέχει ένα ευρύ φάσμα ειδικά σχεδιασμένων, εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων ασφάλειας, από επανδρωμένες και αναβαθμισμένες υπηρεσίες, έως συστήματα προστασίας ζωής και περιουσίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις