Η δεύτερη Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΣΣΕ) υπεγράφη στην Intrum Hellas ΑΕΔΑΔΠ, στο πλαίσιο της συνεχούς και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της εταιρίας και του Συλλόγου Εργαζομένων, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Με την υπογραφή της σύμβασης, διάρκειας δύο ετών, επιβεβαιώνεται η σταθερή δέσμευση και στρατηγική προτεραιότητα της Intrum στη δημιουργία και λειτουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος που σέβεται τις ανάγκες των εργαζομένων της, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Γεωργακόπουλος (Intrum): Αλλάζει η δομή της αγοράς διαχείρισης απαιτήσεων

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, σε εναρμόνιση με τις αξίες του Ομίλου, αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού περιβάλλοντος, η δεύτερη ΕΣΣΕ στην Intrum ενισχύει περαιτέρω την ισότιμη αντιμετώπιση των εργαζομένων καθώς και το αίσθημα ασφάλειας στην εργασιακή καθημερινότητα, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την απρόσκοπτη πρόσβαση όλων σε ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης δεξιοτήτων και επαγγελματικής ανέλιξης.

Γεωργακόπουλος: Πολύτιμος αρωγός ο Σύλλογος των Εργαζομένων

Με αφορμή την υπογραφή της ΕΣΣΕ, ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Intrum Hellas, δήλωσε ότι: «Η αναπτυξιακή πορεία της Intrum οφείλεται πρωτίστως στους συναδέλφους μας, οι οποίοι με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους στηρίζουν και πετυχαίνουν τους επιχειρησιακούς μας στόχους. Πολύτιμος αρωγός στην εξαιρετική αυτή προσπάθεια είναι και ο Σύλλογος των Εργαζομένων της Intrum Hellas, σε συνεργασία με τον οποίο, μας δίνεται η ευκαιρία να επισφραγίσουμε εκ νέου και από κοινού τη μακροχρόνια δέσμευσή μας σε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών και ανάπτυξης για όλους. Στην Intrum όλοι μαζί διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με υψηλό βαθμό δέσμευσης στην πορεία προς μια υγιή οικονομία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Χρηματιστήριο Αθηνών: Διανέμει μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή για το 2023
Επιχειρήσεις |

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή από τα «Ελληνικά Χρηματιστήρια» για το 2023

Μέρισμα 0,24 ευρώ ανά μετοχή θα διανείμει η «Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών ΑΕ» για τη χρήση του 2023, μετά από απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 13 Ιουνίου 2024. Το άνω ποσό μερίσματος που θα καταβληθεί ανά μετοχή προσαυξάνεται με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις 2.498.000 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρεία, οι οποίες […]