Τα καθήκοντα της νέας διευθύνουσας συμβούλου στην ΒΑΤ Hellas ανέλαβε η κα Aigul Bissenova .

Μέχρι πρόσφατα κατείχε τη θέση της διευθύντριας Μάρκετινγκ για τις αγορές της Ιβηρικής με έδρα την Ισπανία. Ξεκίνησε την καριέρα της στην ΒΑΤ το 2006 και έκτοτε κατείχε διευθυντικούς ρόλους. Το 2020 ανέλαβε χρέη γενικής διευθύντριας στο Καζακστάν.

Διαδέχεται τον κο Vitalii Kochenko, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή για την αγορά της Γαλλίας.

«Η ανάληψη των νέων καθηκόντων κας Bissenova»  αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας της  «ενισχύει περαιτέρω τη συμβολή της εταιρείας στην ελληνική οικονομία και κοινωνία με σκοπό να διαμορφώσει ένα Καλύτερο Αύριο (A Better Tomorrow), επιδιώκοντας έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό, όπου οι καπνιστές που δεν είναι σε θέση να διακόψουν, θα μεταβαίνουν σε εναλλακτικές λύσεις χωρίς καύση.»

»Η ΒΑΤ Hellas ανακοίνωσε πρόσφατα σημαντική επέκταση ως αποτέλεσμα της εστίασης της εταιρείας στην καινοτομία και στην τεχνολογία μέσω των εναλλακτικών στο κάπνισμα προϊόντων για τους ενήλικες που επιλέγουν να συνεχίσουν να καταναλώνουν προϊόντα νικοτίνης, καθώς και την υποστήριξη της εταιρείας στο παραδοσιακό λιανεμπόριο. Είναι σήμερα μία από τις κορυφαίες στην Ελλάδα, με σημαντική συμβολή στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες, ενώ χειρίζεται τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ. Η εταιρεία είναι μέλος της British American Tobacco plc, ενός παγκόσμιου ηγέτη στα καταναλωτικά αγαθά που ιδρύθηκε το 1902, απασχολεί πάνω από 50.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται περισσότερες από 175 αγορές παγκοσμίως»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Προθεσμιακές καταθέσεις: Στάση αναμονής από τις τράπεζες για τα επιτόκια μετά τη μείωση της ΕΚΤ
Επιχειρήσεις |

Κίνηση έκπληξη από τις τράπεζες στις προθεσμιακές καταθέσεις

Πώς ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις των τραπεζών για τα επιτόκια στις προθεσμιακές καταθέσεις - Πρόκειται για μία τάση που καταγράφεται πάντοτε όταν τα επιτόκια εισέρχονται σε πτωτική τροχιά