Τις ευχαριστίες της εξέφρασε η Ιουλία Τσέτη προς όλες και όλους που υποστήριξαν την υποψηφιότητά της για την προεδρία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) με δήλωσή της, όπου υπογραμμίζει ότι η διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα, ήταν ένας «ουσιαστικός σκοπός που επιτεύχθηκε».

Κάλεσε δε όλα τα μέλη του ΣΕΒ σε ενεργό συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου «να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει». Καταλήγοντας τόνισε πως «έτσι θα κάνουμε το «Μαζί», πράξη. Στην καθημερινότητα».

Σπύρος Θεοδωρόπουλος: Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ – Τα deals που σημάδεψαν την πορεία του

Η δήλωση που έκανε η Ιουλία Τσέτη

Αναφορικά με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στον ΣΕΒ μετά από 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα, η κυρία Ιουλία Τσέτη, δήλωσε:

«Ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας. Ο ουσιαστικός σκοπός επιτεύχθηκε, με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα. Άνοιξε ένας δρόμος καταστατικά δημοκρατικών διαδικασιών και δημιουργήθηκε μία παρακαταθήκη για κάθε επιχειρηματία που θα θελήσει να διεκδικήσει συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Πλέον είναι ευθύνη όλων η ενεργός συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει. Έτσι θα κάνουμε το «Μαζί», πράξη. Στην καθημερινότητα».

Το αποτέλεσμα των εκλογών

Υπενθυμίζεται ότι με ποσοστό 76,6% επί των 551 έγκυρων ψηφοδελτίων εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΕΒ,το βράδυ της Τρίτης, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος.

Η κυρία Ιουλία Τσέτη που ήταν επίσης υποψήφια έλαβε το 23,7%.

ΣΕΒ: Η πρώτη φορά κάλπες, το φαβορί και ο μύθος του τρίτου υποψήφιου

Ως αντιπρόεδροι του ΣΕΒ εξελέγησαν η Ράνια Αικατερινάρη (ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ), ο Ευτύχιος Βασιλάκης (Αεροπορία Αιγαίου) και ο Ανδρέας Σιάμισιης (HELLENIQ ENERGY).

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα εκλέχτηκε η Αλεξάνδρα Παπαλεξόπουλου (TITAN).

Χρέη ταμία ανέλαβε ο Μάρκος Βερέμης (UPSTREAM).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις