Ως η «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» βραβεύτηκε για μια ακόμα φορά η AEGEAN στα Skytrax World Airline Awards 2024. Για 13η συνεχή χρονιά και 14η φορά συνολικά στα 25 χρόνια λειτουργίας της, η AEGEAN κατακτά τον τίτλο από την Skytrax, τον Διεθνή Οργανισμό Αξιολόγησης Αεροπορικών Εταιρειών. Ταυτόχρονα κατακτά τη 2η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία στον Κόσμο» και την 3η θέση στην κατάταξη για την «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Νότια Ευρώπη».

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της AEGEAN, δήλωσε σχετικά: «Κλείνοντας φέτος 25 χρόνια λειτουργία της εταιρείας μας, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που κατακτήσαμε και πάλι τον τίτλο της “Καλύτερης Περιφερειακής Αεροπορικής Εταιρείας στην Ευρώπη” στα Skytrax World Airline Awards 2024. Αυτή η διάκριση της AEGEAN στη συγκεκριμένη κατηγορία για 13η συνεχόμενη χρονιά και 14η συνολικά, αποτελεί για εμάς  απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης των ανθρώπων μας και ένα, νομίζουμε, ακόμη σημαντικό επίτευγμα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό και γεμάτο προκλήσεις κλάδο, όπως είναι οι αερομεταφορές. Με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων λειτουργίας μας, είμαστε ακόμη πιο αποφασισμένοι να ενισχύσουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φιλοξενίας. Ευχαριστούμε όλους τους επιβάτες και τους ανθρώπους μας που έκαναν αυτή την επιτυχία δυνατή».

Aegean: Η Eurobank Equities ανεβάζει στα 17,80 ευρώ την τιμή στόχο

Αναφερόμενος στη βράβευση της AEGEAN, ο κ. Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στην AEGEAN που ανακηρύχθηκε «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» στα Skytrax World Airline Awards 2024. Πρόκειται για την 14η διάκρισή της σε αυτή την κατηγορία συνολικά, και τη 13η συνεχόμενη σε αντίστοιχα έτη, και αυτό αποτελεί ένα πραγματικά αξιοσημείωτο επίτευγμα από μια αεροπορική εταιρεία σε αυτήν την πολύ ανταγωνιστική περιοχή που δραστηριοποιείται».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Betshop.gr: Αναστέλλει τη λειτουργία της η πλατφόρμα διαδικτυακού στοιχήματος
Business of Sport |

Αναστέλλει τη λειτουργία της η Betshop.gr - Κατάσχεσε η εφορία τον τραπεζικό λογαριασμό εξυπηρέτησης πελατών της

Η εταιρεία B2B GAMING SERVICES που διαχειρίζεται τη Betshop.gr κάνει γνωστή την κατάσχεση του τραπεζικού λογαριασμού των πελατών της από τις φορολογικές αρχές