
Υπογράφηκε μεταξύ της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και του ανάδοχου κοινού σχήματος REDS, μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ (70%) SWOT Hospitality (30%), η σύμβαση για την 25ετή εκμίσθωση ξενοδοχειακού ακινήτου, με δικαίωμα παράτασης 10 ετών, ιδιοκτησίας της πρώτης.
Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στο Μαρούσι επί της λεωφόρου Κηφισίας, αποτελεί μία στρατηγική επιλογή των δύο εταιρειών, λόγω της προνομιακής του θέσης κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις, το εκθεσιακό κέντρο Helexpo, νοσοκομειακά συγκροτήματα κ.ά.
Επιπρόσθετα, η ανακαίνιση και επαναλειτουργία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας απαντά στην έλλειψη καταλυμάτων στην ευρύτερη περιοχή για στέγαση επισκεπτών με εύκολη πρόσβαση από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η αναδιαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, συνολικής επιφάνειας 5.725τμ. και οκτώ ορόφων, μέσω της επανατοποθέτησής τους στην αγορά, πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την ενσωμάτωση των αξιών της βιώσιμης ανάπτυξης.
Όπως δήλωσε η κα Ιωάννα Δρέττα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της REDS «Το έργο αποτελεί μέρος της ευρύτερης επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας, η οποία βασίζεται στον εντοπισμό και την επένδυση σε ακίνητα με υψηλές προοπτικές αξιοποίησης, στην ωρίμανσή τους, ή/και τη διαχείρισή τους με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αξίας τους.»
Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα αναλάβει η SWOT Hospitality, η οποία αποτελεί κορυφαία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία τουριστικών μονάδων υψηλών προδιαγραφών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Όπως δήλωσε ο κος Γιώργος Κωνσταντινίδης, Iδρυτής της SWOT Hospitality, «Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή μας στρατηγική επιλέγοντας καινοτόμες και βιώσιμες επενδύσεις, επεκτείνουμε την παρουσία μας στον κλάδο της φιλοξενίας, με τη μίσθωση ενός νέου μοναδικού ξενοδοχειακού ακινήτου, στο κέντρο της επιχειρηματικής και εμπορικής αγοράς της πρωτεύουσας. Η συνεργασία μας με τη REDS και τον Όμιλο Ελλάκτωρ βασίζεται σε κοινές αξίες και στόχους συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του κοινού σχήματος σε έργα υψηλών προδιαγραφών. Πιστοί στα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμη μία εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας.»
Χρηματοοικονομικός σύμβουλος στη διαδικασία του ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την επιλογή μισθωτή/επενδυτή, ανέλαβε η DELOITTE.


Latest News

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος

Καρέλιας: Αύξηση στα κέρδη - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ
Βασικός παράγοντας για τα αποτελέσματα ήταν η πορεία των σημάτων στις διεθνείς αγορές

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια
«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ

Νέα πραγματικότητα στη διαχείριση απορριμμάτων - Η επένδυση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη Μεσσηνία
Με τη ΜΕΑ στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας εφαρμόζεται ενιαίο, βιώσιμο σύστημα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο