Στο μικροσκόπιο η μεθανόλη προς Κίνα, η πράσινη «σφήνα» της Ινδίας και το κέρδος του Τραμπ

Η κίνηση των ΗΠΑ

Στο μικροσκόπιο η μεθανόλη προς Κίνα, η πράσινη «σφήνα» της Ινδίας και το κέρδος του Τραμπ

Η έρευνα

Οι εξαγωγές ιρανικής μεθανόλης στην Κίνα — οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν περάσει απαρατήρητες από την Ουάσιγκτον — ενδέχεται να υποβληθούν σε έλεγχο, μετά την κίνηση των ΗΠΑ να απειλήσουν με κυρώσεις τους αγοραστές πετρελαίου της Τεχεράνης, αναφέρει το Bloomberg.

Η επίθεση

Η βιομηχανία καθαρής τεχνολογίας της Ινδίας εξακολουθεί να υπολείπεται σημαντικά της Κίνας — αλλά είναι επίσης πρόθυμη να επωφεληθεί από την παγκόσμια αντίδραση στην επιρροή του Πεκίνου στην ηλιακή ενέργεια και τα ηλεκτρικά οχήματα, αναφέρουν οι New York Times.

Η συγχώνευση

Οι προσπάθειες του Τραμπ να επαναφέρει την εξόρυξη στις ΗΠΑ θα επωφεληθούν από την υποστήριξη σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την ζήτηση από την τεχνολογία καθαρής ενέργειας, γράφει το Atlantic.

OT Originals

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο