Η παράδοση της Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2024-2025 στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννη Στουρνάρα, θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 19 Ιουνίου στις 11:00, αντί για σήμερα όπως είχε προγραμματισθεί, λόγω της Ειδικής Συνεδρίασης της Ολομέλειας για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής προς διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Εγγραφείτε στο OT Newsletter για την καθημερινή σας ενημέρωση με ειδήσεις από την οικονομία, τις επιχειρήσεις, τις αγορές και τα διεθνή.
economy

Economy
Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν τα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2025

Economy
Το τριπλό εμπόδιο της ελληνικής οικονομίας

Ακίνητα
Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για σχολάζουσες κληρονομιές - Τα φορολογικά κίνητρα

Ακίνητα
Μιχαηλίδου - Σταμπουλίδης υπέγραψαν σύμβαση για την Κοινωνική Αντιπαροχή

Ακίνητα
Σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις σχολάζουσες κληρονομιές
![Alpha Bank: Πού βάζουν τα χρήματά τους οι Έλληνες; [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_nomoney2-768x450-1-300x300.jpg)
Economy















![Alpha Bank: Πού βάζουν τα χρήματά τους οι Έλληνες; [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/ot_nomoney2-768x450-1.jpg)















