Metlen: Σταθερός αγοραστής ο Ευ. Μυτιληναίος

Με τις αγορές των τελευταίων ημερών, ο κ. Μυτιληναίος έχει διαθέσει 5,27 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει 125.390 μετοχές της Metlen

Metlen: Σταθερός αγοραστής ο Ευ. Μυτιληναίος

Σταθερά και μεθοδικά συνεχίζει τις αγορές μετοχών της Metlen ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος, καθώς πρόσθεσε επιπλέον 15.000 τεμάχια στο χαρτοφυλάκιο του στις 31 Οκτωβρίου 2025.

Οι επιπλέον 15 χιλ. μετοχές αγοράστηκαν στην τιμή των 44,10 ευρώ, στο υψηλότερο μέχρι στιγμής επίπεδο σε σύγκριση με τις προηγούμενες αγορές. Η συνολική αξία, επομένως ήταν 661.500 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Οκτωβρίου ο κ. Μυτιληναίος προχώρησε σε αγορά 50.000 μετοχών στα 42,20 ευρώ, ή συνολικής αξίας 2,1 εκατ. ευρώ, ενώ μία ημέρα αργότερα απέκτησε 30.000 επιπλέον μετοχές της Metlen Energy & Metals PLC, αυτή τη φορά στην τιμή 40,8977 ευρώ ανά μετοχή, συνολικής αξίας 1,22 εκατ. Επίσης, στις 29 Οκτωβρίου αγόρασε 22.390 τεμάχια στην τιμή των 42,87 ευρώ και 8.000 τεμάχια στην τιμή των 41,45 ευρώ.

Η μετοχή της Metlen

Επί της ουσίας, με τις αγορές των τεσσάρων ημερών, ο κ. Μυτιληναίος έχει διαθέσει 5,27 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει 125.390 μετοχές της Metlen.

Σήμερα, η μετοχή της Metlen είναι στα 44,76 ευρώ, σημειώνοντας κέρδη 1,73%, με την αποτίμηση να είναι στα 6,4 δισ. ευρώ.

Αξίζει ενώ να σημειωθεί ότι τα υψηλά έτους της Metlen είναι στη ζώνη των 57 ευρώ, τα οποία και άγγιξε στις 13 Αυγούστου 2025. Έκτοτε, η μετοχή διόρθωσε με πάνω από 20% απώλειες, έως τα 41,2 ευρώ, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει επιβεβαιώσει τις στηρίξεις της πάνω από τα επίπεδα αυτά.

Η διόρθωση θεωρήθηκε μάλιστα εύλογη από αρκετούς αναλυτές, μετά το μεγάλο ράλι που έχει σημειωθεί, αλλά και ευκαιρία τοποθετήσεων για επενδυτές αξίας στις προοπτικές του ομίλου, κάτι που επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής της Metlen.

OT FORUM - Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

6 και 7 Νοεμβρίου 2025 | Μικρό Χρηματιστήριο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
OT Originals
Περισσότερα από Business

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο