Τη συμφωνία με την One Dealer για την απόκτηση 1.700.000 μετοχών ή του 7,907% της Real Consulting, ανακοίνωσε η Intracom. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» και διακριτικό τίτλο «INTRACOM HOLDINGS» (εφεξής η «Eταιρεία»), ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού 596/2014 και των κατ΄ εξουσιοδότηση αυτού εκτελεστικών κανονισμών, καθώς και του Ν. 3556/2007, περί δημοσιοποίησης ρυθμιζόμενων πληροφοριών, ότι η Εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με την εταιρεία «ONE DEALER HOLDINGS», βασική μέτοχο της ανώνυμης εταιρείας «REAL CONSULTING ΠΑΡΟΧΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΛΗΡΟΦOΡIΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «REAL CONSULTING A.E.»), για την αγορά από την INTRACOM HOLDINGS, 1.700.000 Κοινών Ονομαστικών, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχών της «REAL CONSULTING A.E.», ήτοι ποσοστού 7,907%, έναντι ποσού € 4,70, ανά μετοχή.Η σχετική συναλλαγή ολοκληρώθηκε σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2026».
Σημειώνεται ότι η Real Consulting περνά σε μια νέα εποχή, με την ανακοίνωση εξαγοράς του 100% των μετοχών της OTS δημιουργώντας ενιαίο όμιλο Τεχνολογίας και Πληροφορικής, με ισχυρά μεγέθη και εξαιρετικές προοπτικές. Συγχρόνως, η εταιρεία ανακοίνωσε διεύρυνση και ενίσχυση της μετοχικής της βάσης με την είσοδο νέων ισχυρών επενδυτών όπως οι Motor Oil (Γιάννης Β. Βαρδινογιάννης), Intracom, Blue Oak, Red Arrow Holdings, πέραν των υφιστάμενων μετόχων Νίκου Β. Βαρδινογιάννη και Αναστάσιου Παπαργύρη.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την πλευρά της Real Consulting οι διοικητικές ομάδες των δύο εταιρειών υπό τους Διονυσία Άννα Καρατζά και Διονύσιο Αθανασάκο της Real Consulting και τον CEO της OTS Σπύρο Παμπουκίδη θα συνεχίσουν να ηγούνται της προσπάθειας. Παράλληλα, η OTS θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη επιχειρηματική οντότητα, διατηρώντας τη διοικητική της ομάδα, την εμπορική της ταυτότητα και τις υφιστάμενες συνεργασίες της.




































