array(5) {
  ["ai_cats"]=>
  array(1) {
    [0]=>
    string(20) "Business and Finance"
  }
  ["ai_subcats"]=>
  array(2) {
    [0]=>
    string(8) "Business"
    [1]=>
    string(13) "Food Industry"
  }
  ["ai_tone"]=>
  string(8) "positive"
  ["ai_dv_cat1"]=>
  string(8) "Business"
  ["ai_dv_cat2"]=>
  NULL
}

Όμιλος Καστελόριζο: Η διψήφια άνοδος στον τζίρο, οι προβλέψεις για το 2026 και η επένδυση στη Νέα Κηφισιά

Η ολοκλήρωση του νέου concept από τον όμιλος Καστελόριζο θα κρατήσει 20 με 24 μήνες - Δεν έχει «κλειδώσει» η μορφή του νέου εγχειρήματος

Όμιλος Καστελόριζο: Η διψήφια άνοδος στον τζίρο, οι προβλέψεις για το 2026 και η επένδυση στη Νέα Κηφισιά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του ot.gr στην Google

Με θετικό πρόσημο κινείται το 2026 για τον όμιλο εστίασης Καστελόριζο του επιχειρηματία Αντώνη Σταύρου, με τις πωλήσεις να καταγράφουν άνοδο 10% έως 15% στο πρώτο εξάμηνο σε σχέση με πέρυσι και την ίδια δυναμική να συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η εικόνα είναι θετική σχεδόν σε όλα τα σημεία του ομίλου.

Η εξαίρεση είναι το ζαχαροπλαστείο Ζουμπουρλού, το οποίο δεν ακολουθεί τις επιδόσεις των υπόλοιπων καταστημάτων, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για να ωριμάσει η επένδυση αφού δεν έχει συμπληρώσει ούτε τρια χρόνια λειτουργίας.

Καστελόριζο

Όμιλος Καστελόριζο: Το παράθυρο για ανάπτυξη…

Ιδιαίτερα καλή είναι η πορεία στο κέντρο της Αθήνας, όπου η αυξημένη τουριστική κίνηση εξακολουθεί να τροφοδοτεί την εστίαση. Παρά τις αυξήσεις των τιμών και τον ισχυρό ανταγωνισμό, η ζήτηση εμφανίζει ανθεκτικότητα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του σημείου στη Μητροπόλεως, το οποίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει υπάρξει ζημιογόνο ούτε μία φορά από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

…και το «αγκάθι» της γεωπολιτικής

Με τα σημερινά δεδομένα, η χρονιά δείχνει ότι μπορεί να κλείσει με αντίστοιχους ρυθμούς. Ωστόσο, στον όμιλο αποφεύγουν τις ασφαλείς προβλέψεις.

Η γεωπολιτική αβεβαιότητα έχει ενισχυθεί, καθώς στον πόλεμο στην Ουκρανία έχει προστεθεί πλέον και η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.

Σε αναζήτηση concept στη Νέα Κηφισιά

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σταύρου προετοιμάζει την επόμενη κίνηση. Στη Νέα Κηφισιά κατασκευάζεται ιδιόκτητο κτήριο από την κατασκευαστική εταιρεία του επιχειρηματία, όπου σχεδιάζεται να λειτουργήσει νέο κατάστημα εστίασης.

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης τοποθετείται στους 20 έως 24 μήνες. Το concept, πάντως, παραμένει ανοιχτό.

Η απόφαση θα ληφθεί όταν το ακίνητο πλησιάσει στην ολοκλήρωσή του, καθώς θεωρείται πρόωρο να κλειδώσει από τώρα η μορφή του νέου εγχειρήματος. Η λογική είναι να υπάρχει ευελιξία μέχρι τότε.

Σε δύο χρόνια, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, μπορεί να έχουν εμφανιστεί νέες τάσεις στην εστίαση που σήμερα δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν. Και αυτές θα κρίνουν τελικά τι ακριβώς θα ανοίξει στη Νέα Κηφισιά.

Μέχρι τότε, το βάρος παραμένει στην απόδοση του υφιστάμενου δικτύου, το οποίο εξακολουθεί να κινείται ανοδικά μέσα σε συνθήκες αγοράς.

OT Originals
Περισσότερα από Business

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθυντής Σύνταξης: Χρήστος Κολώνας

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Μέτοχος: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Cookies