Στην ανερχόμενη αγορά της κάνναβης των Ηνωμένων Πολιτειών αποφάσισαν να επενδύσουν δύο εν ενεργεία παίκτες του NBA, προσβλέποντας σε σημαντικά κέρδη καθώς ολοένα και περισσότερες πολιτείες νομιμοποιούν τη χρήσης της για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

Ο Τζον Γουόλ των Houston Rockets και ο Καρμέλο Άντονι των Portland Trail Blazers βοήθησαν την εταιρεία Leune που εδρεύει στην Καλιφόρνια να συγκεντρώσει 5 εκατομμύρια δολάρια.

Στην εκστρατεία αυτή συνεισέφεραν επίσης ο μάνατζερ κορυφαίων παικτών του ΝΒΑ, Ριτς Πολ , η τελεπερσόνα και σύντροφος του Καρμέλο Άντονι, La La Anthony, ο μάνατζερ του πενταγράμμου Άντονι Σάλεχα και άλλοι.

Η Leune ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια αυτά για την ανάπτυξη και προώθηση των προϊόντων της, αξιοποιώντας την νομιμοποίηση της μαριχαουάνας σε όλο και περισσότερες αμερικανικές πολιτείες.

«Έχοντας την υποστήριξή τους σε αυτό το κρίσιμο στάδιο ανάπτυξης, ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε μαζί ένα από τα κορυφαία ονόματα στην κάνναβη», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Nidhi Lucky Handa. «Αυτά τα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για να μας βοηθήσουν να χαράξουμε νέους ορίζοντες, από την ανάπτυξη νέων προϊόντων έως το ξεκλείδωμα περισσότερων γεωγραφικών περιοχών» πρόσθεσε.

Η Νέα Υόρκη έγινε η τελευταία πολιτεία νομιμοποίησε την κάνναβη για ψυχαγωγικούς σκοπούς, μετά την Αριζόνα, τη Μοντάνα, το Νιου Τζέρσεϋ και 12 άλλες πολιτείες , συμπεριλαμβανομένης της Περιφέρειας της Κολούμπια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι