Μπορεί ο 29χρονος Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ να εξακολουθεί να οργώνει τα γήπεδα, ωστόσο η ενασχόλησή του με την μπάλα δεν είναι αυτό που επιθυμεί να κάνει για πολύ ακόμα.

Ο Νεϊμάρ αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον, τονίζοντας ότι σχεδιάζει να γίνει επαγγελματίας παίκτης του πόκερ, μετά και τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει πρόσφατα ως μέλος της εταιρείας PokerStars. Ο 29χρονος  ισχυρίζεται ότι αγαπά το παιχνίδι τόσο πολύ που έχει ονομάσει τον σκύλο του «Πόκερ».

«Είναι αλήθεια ότι σκοπεύω να γίνω επαγγελματίας. Νιώθω πολύ άνετα να παίζω πόκερ και νομίζω ότι μπορώ να παίξω σε μεγάλα τουρνουά αφού τελειώσει η ποδοσφαιρική μου καριέρα» δήλωσε και πρόσθεσε: «Άρχισα να παίζω κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 και έχω ερωτευτεί το παιχνίδι. Παίζω πόκερ με επιθετικό τρόπο».

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ του ποδοσφαίρου και πόκερ, αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίον «διαβάζει» κανείς το παχινίδι και τον αντίπαλό του, και επιλέγει πότε θα επιτεθεί.

«Κάθε φορά που κάθομαι για να παίξω σκοπεύω να κερδίσω – είτε είναι με φίλους, στο διαδίκτυο είτε σε ένα τουρνουά» αποκαλύπτει.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι