Στο πλευρό των ανθρώπων, που βιώνουν τις σημαντικές επιπτώσεις της πανδημίας βρέθηκε ο παίκτης των Golden State Warriors, Στεφ Κάρι μαζί με τη γυναίκα του Αγίσα. Μέσω της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης Eat.Learn. Play, την οποία έχουν ιδρύσει κατάφεραν να συγκεντρώσουν 190 εκατομμύρια δολάρια σε έναν χρόνο, προσφέροντας με αυτά 16 εκατομμύρια γεύματα.

Ο Στεφ ομολογεί ότι όταν ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια πριν από έναν χρόνο, φαινόταν τρέλα όλο αυτό. «Δεν περιμέναμε ότι θα τα καταφέρουμε τόσο σύντομα» τονίζει.

Εκτός από τα χρήματα που παρείχαν οι ίδιοι αλλά και άλλοι χορηγοί, έκλεισαν συνεργασία με τουλάχιστον 130 εστιατόρια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα και έτσι μπορούν να πληρώνουν το προσωπικό τους στη διάρκεια της πανδημίας (όσο δηλαδή ήταν κλειστή η εστίαση.

Στόχος να ξεκλειδώσουμε τα όνειρα των παιδιών

«Ξεκινήσαμε την Eat. Play. Learn. γιατί βλέπουμε την τεράστια ανάγκη που υπάρχει γύρω μας και θέλουμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή των παιδιών και των οικογενειών στο Όκλαντ αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Βασισμένο σε τρεις από τους πιο ζωτικούς πυλώνες για μια υγιή παιδική ηλικία – διατροφή, εκπαίδευση και σωματική δραστηριότητα – η οργάνωση έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει έναν ίσο δρόμο προς την επιτυχία για όλα τα παιδιά. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να τους ενδυναμώνουμε και να ανοίγουμε τις πόρτες για το μέλλον τους. Ως γονείς, βλέπουμε πολλές μοναδικές ευκαιρίες στις οποίες έχουν πρόσβαση τα παιδιά μας και ελπίζουμε ότι μέσω της οργάνωσης θα βοηθήσουμε τα παιδιά στην κοινότητά μας και πέρα ​​από αυτήνν να ζήσουν τα όνειρά τους. Αυτό το ταξίδι μόλις ξεκινά. Ελπίζουμε να συνεργαστείτε μαζί μας για να ξεκλειδώσετε τις εκπληκτικές δυνατότητες κάθε παιδιού» αναφέρουν χαρακτηριστικά ο Στεφ και Αγίσα στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι