Η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ίντερ είναι δύο ακόμα ποδοσφαιρικές ομάδες που τελικά αποφάσισαν να αποσυρθούν «ξηλώνοντας» περαιτέρω το φιλόδοξο εγχείρημα της European Super League.

Η ομάδα της Μαδρίτης δήλωσε ότι ο ανταγωνισμός που επρόκειτο να συναντήσει στη “Super League” δεν υφίσταται πλέον και ότι τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο προπονητής είναι χαρούμενοι με την απόφαση αυτή.

Όμως και η Ίντερ γνωστοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από την European Super League.

Το σχετικό tweet με την ανακοίνωση:

Χθες με κοινή δήλωσή τους, οι 55 ομοσπονδίες-μέλη, στο 45ο Τακτικό Συνέδριο της UEFA που πραγματοποιήθηκε στο Μοντρέ της Ελβετίας, καταδίκασαν από κοινού την εuρωπαϊκή Super League.

Οι 55 τόνισαν ότι η κλειστή «Super League» έρχεται σε αντίθεση με την ίδια την έννοια του τι σημαίνει να είσαι Ευρωπαίος, προσθέτοντας ότι όλοι όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο στέκονται σταθερά και θα αντισταθούν σθεναρά και θα πολεμήσουν ενάντια σε αυτήν την κίνηση των ιδιοκτητών αυτών των συλλόγων και των υποστηρικτών τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

«Γνωρίζουμε, ηθικά, τι διακυβεύεται και θα προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από μια εγωιστική φυλή που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το παιχνίδι. Εμείς είμαστε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτοί δεν είναι» κατέληξε το κοινό ανακοινωθέν.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι