Το Myhappyself είναι ένα online κέντρο ψυχικής υγείας ή πιο απλά μια online πλατφόρμα που στοχεύει στην εσωτερική χαρά κάθε ανθρώπου και ξεκίνησε ως start up.

Δημιουργήθηκε από στελέχη με πολυετή εμπειρία στον τομέα ψυχικής υγείας και στόχο έχει να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψυχικής υγείας όπως πρόληψη, αξιολόγηση, υποστήριξη, ψυχοθεραπεία και έγκυρη ενημέρωση σε ζητήματα ψυχικής υγείας.

Η δημιουργός της πλατφόρμας, Αγγελική Μέλλου, βασίστηκε στα 15 χρόνια κλινικής εμπειρίας σε μονάδες ψυχικής υγείας και την τηλεϊατρική για να δημιουργήσει το Myhappyself.

Σήμερα η ομάδα αποτελείται από 20 επαγγελματίες, διαφορετικής θεωρητικής προσέγγισης, προκειμένου να καλύπτεται ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών.

Το Myhappyself στηρίζεται στην αξία ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και πρέπει να λαμβάνει εξατομικευμένες κλινικές παρεμβάσεις προκειμένου να επιτύχει την εσωτερική του ισορροπία. Έτσι, δημιουργήθηκε μια πλατφόρμα που σέβεται την ατομικότητα και παρέχει υψηλής ποιότητας διαδικτυακές υπηρεσίες υποστήριξης και ψυχοθεραπείας.

Παράλληλα, το Myhappyself μειώνει την απόσταση μεταξύ των ειδικών και των ατόμων που επιθυμούν να ξεκινήσουν θεραπεία, καθώς δίνει πρόσβαση σε όλους τους ανθρώπους που χρειάζεται να φροντίσουν την ψυχική τους υγεία, αλλά αδυνατούν να επισκεφθούν κάποιον ειδικό, όπως για παράδειγμα γυναίκες σε λοχεία, ΑΜΕΑ, Έλληνες του εξωτερικού, άτομα που νοσούν, άτομα που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα, εφήβους και εργαζόμενους με δύσκολα ωράρια εργασίας.

Οι Ψυχολόγοι του Myhappyself διαθέτουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση, εποπτεύονται και εκπαιδεύονται διαρκώς σε μεθόδους εξ’ αποστάσεως θεραπείας προκειμένου να διασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών.

Οι υπηρεσίες απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές ομάδες ακόμη και εφήβους. Μπορεί κανείς εύκολά, από όπου κι αν βρίσκεται μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τηλεφώνου να μπει στο: www.myhappyself.co , να συνομιλήσει με ψυχολόγο και να κλείσει το πρώτο ραντεβού χωρίς χρέωση.

Το Myhappyself μετράει ένα χρόνο λειτουργίας και ήδη έχει 50,000 εγγεγραμμένους χρήστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των ειδικών προσέφερε 15,000 θεραπείες, χωρίς χρέωση σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας. Στη συνέχεια, παρέμειναν οι υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση και άτομα με χαμηλό εισόδημα.

Σημαντική είναι η συμβολή και η συνεργασία του ACEin που με τη διαρκή υποστήριξη και την κατάλληλη δικτύωση κατάφερε να αποκτήσει το Μyhappyself την εξωστρέφεια που χρειάζεται για να αναπτυχτεί σε χώρες του εξωτερικού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Academia