Ο Ντάνιελ Εκ, ιδρυτής της δημοφιλούς μουσικής πλατφόρμας Spotify, εξέφρασε την επιθυμία του να προχωρήσει σε αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ποδοσφαιρικής ομάδας Άρσεναλ.

Η επιθυμία του Εκ έρχεται στον απόηχο του «φιάσκου» της δημιουργίας της European Super League, με την κατάσταση να είναι έκρυθμη στο εσωτερικό του συλλόγου και με τους οπαδούς του λονδρέζικου συλλόγου να ζητούν την απομάκρυνση της υπάρχουσας διοίκησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δανός επιχειρηματίας και δημιουργός του Spotify, δήλωσε ότι  του ήταν πολύ ευχάριστο να πάρει το βάρος των «κανονιέρηδων» και να απαλύνει τον Σταν Κρένκε.

Όπως ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνιελ Εκ «από μικρό παιδί και μεγαλώνοντας, ζητοκραύγαζα για αυτή την ομάδα. Αν η KSE (Kroenke Sports Enterprises) θελήσει να πουλήσει ποτέ την Άρσεναλ, θα χαρώ πάρα πολύ να καταθέσω τον οβολό μου για να την αποκτήσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η μουσική υπηρεσία Spotify του Εκ, σχεδιάζει το λανσάρισμα μίας συνδρομητικής υπηρεσίας podcast, η οποία θα είναι διαθέσιμη μέσα από την κύρια πλατφόρμα της εταιρείας. Η εν λόγω υπηρεσία ίσως είναι διαθέσιμη ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Business of Sport