Εκμεταλλευόμενοι την τηλεργασία αλλά και τη σταδιακή χαλάρωση των περιοσμών στα ταξίδια οι Βρετανοί κάνουν κράτηση για διακοπές άνω του ενός μήνα σε βίλες με Wi-Fi και ένα γραφείο, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται, ενώ περνούν χρόνο στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι.

Όπως δήλωσε η ταξιδιωτική συμβουλευτική εταιρεία PC Agency στην Daily Mail υπάρχει σημαντική αύξηση των κρατήσεων για πολυτελείς βίλες στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και τη Μαγιόρκα, «αφού ο Έλληνας υπουργός Τουρισμού ανακοίνωσε το σχέδιο να καλωσορίσει Βρετανούς τουρίστες από τα μέσα Μαΐου».

Η PC Agency αποκάλυψε ότι οι παραθεριστές κάνουν κράτηση για ταξίδια διάρκειας ενός μηνός και πλέον, ζητούν Wi Fi και γραφείο και παίρνουν όλη την οικογένεια, ώστε να μπορούν να πληρώνονται για εργασία από το σπίτι ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Τόνισε επίσης ότι παρατηρεί διπλάσιο αριθμό αιτημάτων για ελληνικές βίλες σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, υπάρχειο έντονο ενδιαφέρον για βίλες με πλήρη εξυπηρέτηση και προσωπικό, όπως σεφ, μπάτλερ και οικονόμο, ώστε οι τουρίστες να μπορούν να μείνουν μακριά από τα πολυάσχολα εστιατόρια.

Τα δημοφιλή νησιά Μύκονος, Σαντορίνη, Κέρκυρα και Κρήτη βρίσκονται στην αιχμή του ενδιαφέροντος.

Οι Βρετανοί αναζητούν επίσης ακίνητα σε μικρότερα νησιά, όπως η Ύδρα, οι Παξοί και η Σύρος, που είναι πιο ήσυχα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες