Σταμπουλίδης: Εντός Μαΐου το πακέτο στήριξης για την εστίαση (Video)

Είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, αλλά δεν είναι το μόνο, τόνισε ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Σταμπουλίδης: Εντός Μαΐου το πακέτο στήριξης για την εστίαση (Video)

Μέσα στο Μάιο θα δοθεί το πακέτο στήριξης για την εστίαση, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Γ.Γ Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης. «Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές, είναι ένα επιπλέον πακέτο στήριξης, δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης».

«Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων… Είναι με την διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής» πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τόνισε πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του.

Όπως τόνισε η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις επιστρεπτέες προκαταβολές και σχεδόν όλα τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί και έχουν υλοποιηθεί.

Ο Π. Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά τα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου (π.χ. σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κλπ). «Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery», εξήγησε και πρόσθεσε πως μέχρι τις 14/5 θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.

Περισσότερα από Οικονομία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο