Την τεχνολογική υπηρεσία ειδήσεων Scroll, απέκτησε το Twitter προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ως μέρος μιας επερχόμενης προσφοράς συνδρομής.

Η Scroll επιτρέπει στους χρήστες να εγγραφούν και να διαβάζουν άρθρα ειδήσεων από εκδότες, μεταξύ των οποίων είναι οι Insider, BuzzFeed και USA Today, χωρίς όμως διαφημίσεις. Η εταιρεία, μάλιστα, αναφέρει ότι οι εκδότες που συνεργάζονται με τη Scroll έχουν περισσότερα έσοδα απ’ όσα θα είχαν μέσω διαφημίσεων.

Το Twitter εργάζεται για να προσφέρει νέους τύπους περιεχομένου στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους οποίους συμπεριλαμβάνεται ο ήχος και το περιεχόμενο μεγάλου μήκους, αφότου απόκτησε προηγουμένως την πλατφόρμα ενημερωτικών δελτίων Revue.

Η συμφωνία με τη Scroll θα βοηθήσει το Twitter να δημιουργήσει μια δυνατότητα συνδρομής, όπως το να επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε premium λειτουργίες από ειδησεογραφικά πρακτορεία ή σε ένα ενημερωτικό δελτίο του Revue, πρόσθεσε το Twitter.

Η ανάρτηση της εταιρείας:

«Η Scroll έχει αποδείξει ότι υπάρχει ένας τρόπος που προσφέρει στους πελάτες μια καλύτερη εμπειρία και στους δημοσιογράφους ένα καλύτερο μέλλον. Με την ομάδα του twitter μπορούμε να επιταχύνουμε το όραμά μας να χτίσουμε ένα καλύτερο Ίντερνετ».

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Delphi Forum: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο του Ταμείου Ανάκαμψης
Ταμείο Ανάκαμψης |

Delphi Forum: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός στο επίκεντρο του Ταμείου Ανάκαμψης

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Στύλιος, τόνισε ότι το Ταμείο, που έγινε πραγματικότητα τον Ιούλιο του 2020, είναι ένα ευρωπαϊκό σχέδιο πάνω στο οποίο τα κράτη έχουν χτίσει τη δική τους πρόταση.

Apple: Αγωγή για υπερχρεώσεις στο App Store
Τεχνολογία |

Η Apple αντιμέτωπη με αγωγή στη Βρετανία για τις χρεώσεις στο App Store

Η αγωγή κατατέθηκε στο αρμόδιο δικαστήριο του Λονδίνου (Competition Appeal Tribunal) την περασμένη Δευτέρα και η αμερικανική εταιρεία καλείται να αποζημιώσει τους Βρετανούς χρήστες συσκευών iPhone και iPad για χρόνιες υπερχρεώσεις.