Αντοχές δείχνει το ράλι στα κρυπτονομίσματα με τους επενδυτές να συνεχίζουν να «ποντάρουν» στις δυνατότητες τους. Είναι χαρακτηριστικό πως το Ether άγγιξε σήμερα νέο ιστορικό υψηλό στα 4.200 δολάρια.

Συγκεκριμένα, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση του «έπιασε» το επίπεδο των 4.200 δολαρίων, πριν υποχωρήσει και πάλι χαμηλότερα, γύρω στα 4.133,40, αν και πάλι με κέρδη ύψους 5,2% για την ημέρα.

Την ίδια ώρα το κορυφαίο Bitcoin, εκτοξεύτηκε στα 59.600 δολάρια, πριν υποχωρήσει τελικά γύρω στα 56.632, αν και πάλι με κέρδη για την ημέρα.

Στον αντίποδα, το Dogecoin που μέχρι πρόσφατα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος μεταξύ των κρυπτονομισμάτων, συνέχισε να υποχωρεί, «πληρώνοντας» την αρνητική στάση που κράτησε προ ημερών, αναφερόμενος στο νόμισμα, ο Έλον Μασκ της Tesla, ο οποίος θεωρείται και από τους μεγαλύτερους παίκτες ψηφιακών νομισμάτων. Και αυτό παρά το γεγονός πως η εταιρεία SpaceX του Μασκ ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές σε Dogecoin.

Έτσι, μετά το ιστορικό υψηλό του στα 73,15 σεντς (με συνολική άνοδο κατά 700% μόνο μέσα σε ένα μήνα), το Dogecoin κατέγραψε νέα πτώση κατά 10% στα 48,2 σεντς.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News