Γιάννης Ρέτσος: Το 2021 είναι μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων

«Δεν χρειάζεται να μπουν ποσοτικοί στόχοι για τον τουρισμό φέτος», είπε ο ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ

Γιάννης Ρέτσος: Το 2021 είναι μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων

«Το 2021 είναι μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων για τον ελληνικό τουρισμό» ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Γιάννης Ρέτσος κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας.

Όπως επεσήμανε έπειτα, το 2020 θα μείνει στην ιστορία ως ο χειρότερος χρόνος για τον παγκόσμιο και τον ελληνικό τουρισμό.

«Πέρσι λειτουργήσαμε με προσοχή. Αυστηρά πρωτόκολλά και υψηλό επαγγελματισμό από τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους στον τομέα. Ήταν μια προσπάθεια με μεγάλη αξία. Μια παρακατήθηκη εμπιστοσύνης» είπε ο κ. Ρέτσος.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι εργαζόμενοι και επιχειρηματίες έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό: «πρωτοφανή προσαρμοστικότητα και συγκινητική αυταπάρνηση».

Φέτος, σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος είναι «Να λειτουργήσουμε με ασφάλεια για επισκέπτες, κατοίκους και εργαζόμενους. Να προστατεύσουμε το brand της χώρας μας. Να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσους αποφασίσουν να επισκεφθούν τη χώρα μας».

Τόνισε, τέλος, πως δεν χρειάζεται να μπουν ποσοτικοί στόχοι, αλλά η επιτυχία θα κριθεί από την υγειονομική ασφάλεια.

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433