Με ήπιες μεταβολές έκλεισαν τελικά απόψε οι βασικοί δείκτες της Wall Street, αν και οι συνεχείς εναλλαγές του τοπίου όλη την εβδομάδα δεν αποτυπώνονται στη σημερινή εικόνα.

Στο ταμπλό ο βιομηχανικός Dow έκλεισε με άνοδο 0,37% ή 124 μονάδες στις 34.208 μονάδες, συμπληρώνοντας ωστόσο μια ακόμη εβδομάδα με συνολικές απώλειες κατά 0,5%.

Αντιστοίχως, ο S&P διαμορφώθηκε στις 4.155 μονάδες με ελαφρά κάμψη κατά 0,08%, αν και για το σύνολο της εβδομάδας έμεινε στο «κόκκινο» μειωμένος κατά 0,4%.

Ο βιομηχανικός Nasdaq σημείωσε πτώση κατά 0,48% στις 13.470 μονάδες, αν και για το σύνολο της εβδομάδας παραμένει κερδισμένος χάρη στο σημαντικό ράλι της χθεσινής ημέρας. Μάλιστα, και σήμερα ξεκίνησε τη συνεδρίαση με κέρδη, τα οποία ωστόσο σταδιακά εξατμίστηκαν.

Aπό τις 30 μετοχές του Dow, 20 έκλεισαν με άνοδο και οι υπόλοιπες με πτώση. Οι μεγαλύτερες κερδισμένες ήταν οι μετοχές των Boeing, Goldman Sachs και JPMorgan, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες κατέγραψαν οι μετοχές των Apple, Cisco Systems και Salesforce.com Inc.

Στην αγορά ομολόγων οι αποδόσεις του 10ετούς τερμάτισαν την εβδομάδα γύρω στο 1,63%, αν και μέσα στην εβδομάδα είχαν «πιάσει» το 1,69% μετά τη δημοσίευση των πρακτικών της τελευταίας συνεδρίασης της Fed, τα οποία έδειξαν πως κάποια μέλη της εμφανίζονται πρόθυμα να ξεκινήσουν «κάποια στιγμή» να συζητούν περιστολή του προγράμματος αγοράς ομολόγων. Όσον αφορά το δολάριο κινήθηκε υψηλότερα κατά 0,3% έναντι του ευρώ στα 1,2184 δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Wall Street
Wall Street: Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals
Wall Street |

Τριπλή στήριξη από Fed, αποτελέσματα και deals για τη Wall Street

Με σημαντικά κέρδη έκλεισαν σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, σπάζοντας το τριήμερο πτωτικό σερί, καθώς αποτύπωσαν την καλύτερη ορατότητα που έχουν πλέον οι επενδυτές στο μέτωπο των επόμενων κινήσεων της Federal Reserve, ενώ έλαβαν και στηρίξεις από τα εταιρικά αποτελέσματα. Ειδικότερα, ο δείκτης Dow Jones κατέγραψε άνοδο 0,85% στις 38.225 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε κέρδη […]