Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί της Τρίτης, καθώς στην περιοχή του Αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του Αλίμου.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες ή θύματα, ενώ το τετράγωνο που βρίσκεται η πολυκατοικία έχει αποκλειστεί.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένας άνδρας φέρεται να πλησίασε την πολυκατοικία και να πυροβόλησε κατά των διαμερισμάτων.

Δείτε βίντεο από το σημείο

Τρίτο περιστατικό μέσα σε 36 ώρες

Σημειώνεται πως αυτό είναι το τρίτο περιστατικό με πυροβολισμούς μέσα 24 ώρες, καθώς το απόγευμα της Κυριακής δολοφονήθηκε ένας 32χρονος στα Σεπόλια και τη Δευτέρας ο 39χρονος πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης.

Κατά του πρώτου είχαν γίνει τρεις ακόμη εγκληματικές ενέργειες, μία πριν έντεκα χρόνια και δύο την τελευταία διετία.

Συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου του 2009, άγνωστοι είχαν αποπειραθεί και πάλι να τον δολοφονήσουν με πυροβόλο όπλο στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε τραυματιστεί στην κοιλιά.

Τον Μάιο του 2019 πάλι είχε δεχθεί πυρά από έναν άγνωστο στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, τραυματιζόμενος στα πόδια και στα χέρια.

Τελευταία απόπειρα εις βάρος του είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Φεβρουάριο και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, με δύο άτομα να τον πυροβολούν στο πόδι και στον ώμο.

Ο 32χρονος, πάντως, είχε απασχολήσει στο παρελθόν αρκετές φορές τις αρχές, καθώς είχε εμπλακεί σε σοβαρές υποθέσεις, όντας σεσημασμένος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όπλα και ναρκωτικά.

Είχε δε εκτίσει ποινές κάθειρξης και τελευταία φορά είχε αποφυλακιστεί τον Οκτώβριο του 2017 από τις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Inbox