Στα ύψη κινούνται οι μετοχές της της Samsung Publishing, μετόχου στην εταιρεία παραγωγής του «Baby Shark», μετά από ένα tweet του διευθύνοντος συμβούλου της Tesla, Ελον Μασκ, για το viral παιδικό τραγούδι.


Σύμφωνα με το CNBC, οι μετοχές της Samsung Publishing στη Νότια Κορέα σημείωσαν άνοδο πάνω από 10% κάποια στιγμή κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης, ενώ έκλεισαν με κέρδη 6,29%.

Η εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τη Samsung, αν και μοιράζονται το ίδιο όνομα.

Η άνοδος ήρθε μετά το tweet του Μασκ στο οποίο έλεγε: «Το Baby Shark συντρίβει τα πάντα!», προσθέτοντας ότι έχει πάρα πολλές προβολές.

Eν τω μεταξύ, η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) ενημέρωσε την Tesla ότι το 2020 ο Ελον Μασκ παραβίασε την δικαστική διαταγή, σύμφωνα με την οποία τα tweets του πρέπει να εγκρίνονται πρώτα από τους νομικούς συμβούλους της εταιρείας.

Πρόκειται για ακόμη ένα επεισόδιο στην διαμάχη μεταξύ των δύο πλευρών με τον Ιλον Μασκ να ειρωνεύεται δημόσια την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς μετά την διευθέτηση των κατηγοριών περί απάτης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Γαλλία: Ένα νέο σχέδιο κατά των διακρίσεων στους χώρους εργασίας
Διεθνή |

Σε πέντε άξονες και 80 ρυθμίσεις το σχέδιο κατά των διακρίσεων στους χώρους εργασίας

Στόχος η καταπολέμηση του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και άλλες διακρίσεις που εξακολουθούν να υφίστανται και να διαβρώνουν υπογείως τον επαγγελματικό και δημόσιο βίο των Γάλλων