Συνεχίζει να «σπάει» τα ατομικά της ρεκόρ η Βασίλισσα Ελισάβετ, δεδομένου πως το Παλάτι ανακοίνωσε συνάντηση της με τον Τζο Μπάιντεν, στις 13 Ιουνίου, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης του νέου Αμερικανού προέδρου στην Ευρώπη, με αφορμή τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών του G7. Ο κύριος Μπάιντεν θα είναι αισίως ο 12ος Αμερικανός πρόεδρος που συναντάται με τη Βασίλισσα της Αγγλίας και το κοντέρ… συνεχίζει να γράφει, καθώς η Ελισάβετ δεν έχει για την ώρα δείξει διάθεση να παραιτηθεί από το θρόνο της εν ζωή.

Η 95χρονη και πλέον χήρα Ελισάβετ είχε το πρώτο της «τετ α τετ» με πλανητάρχη, το 1951, όταν συναντήθηκε με τον Χάρυ Τρούμαν, ως πριγκίπισσα Ελισάβετ. Έκτοτε, στα 69 χρόνια της βασιλείας της (αριθμός ρεκόρ), είχε την… τύχη να συναντήσει και να φωτογραφηθεί με όλους ανεξαιρέτως τους Αμερικανούς προέδρους, πλην του Λύντον Τζόνσον, ο οποίος ήταν ο μόνος που της… ξέφυγε.

Πιο πρόσφατα δε, το 2019, υποδέχτηκε και το ζεύγος Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ, με τα social media να στήνουν τότε, κανονικό… πάρτι τρολάροντας ανελέητα το ενδιαφέρον του πρώην προέδρου για τον χρυσοποίκιλτο διάκοσμο του Παλατιού, που ήταν λίαν συμβατός με τα γούστα του.

Στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του, Τζιλ, η Βασίλισσα επιφυλάσσει πιο χαλαρή συνάντηση στο Κάστρο του Γουίντσορ, στο οποίο περνάει και τον περισσότερο χρόνο μετά την απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου, Φιλίππου, τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους